fredag, januar 27, 2023

Wash World er kommet til Struer

spot_img

Wash World har etableret sig i Struer med en ny vaskehal, der vil fjerne lange køer ved hjælp af teknologi. Ganske utraditionelt er det borgerne selv, der har bedt om bilvaskkædens tilstedeværelse.

Bilvask kan være en langstrakt affære med kødannelse og alt for meget ventetid. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Sådan lyder rationalet bag Struers nye bilvask, der gør brug af blandt andet nummerpladegenkendelse og et betalingssystem, der kan betjenes fra bilen. Det gør det muligt at vaske bilen med et meget lavt forbrug af vand uden på noget tidspunkt at stige ud af køretøjet. 

”Struer er en af de byer, som vi længe har ment, at vi bør være til stede i, fordi byen og befolkningsgrundlaget har størrelsen til det. Lidt utraditionelt er ønsket også kommet fra de lokale, som i stor stil har bedt os om at komme til byen. Det skyldes formentlig, at vaskehallen i Holstebro har været meget populær igennem flere år,” siger Martin Olesen, CEO i Wash World. 

Anlægget i Struer er ubemandet og har åbent døgnet rundt. Automatisk aflæsning af bilernes nummerplader gør det muligt for medlemmer at køre direkte ind i vaskehallen uden at stige ud af bilen. Selve vasken tager ned til tre minutter, hvilket betyder, at processen er hurtigt klaret uden den sædvanlige ventetid.

Struers nye bilvask er udstyret med et biologisk vandrensningsanlæg, der gør det muligt at filtrere, rense og i sidste ende genanvende størstedelen af vandet frem for konstant at bruge nyt. Metoden sikrer et meget lavt friskvandsforbrug fra kun seks liter per bilvask, hvilket er under en tiendedel af en typisk privat bilvask med vandslange.

Wash World gør desuden brug af en abonnementsløsning, hvor brugerne får ubegrænset bilvask fra 69 kroner om måneden, mens ikke-abonnenter vasker fra 39 kroner per gang via betalingskort eller MobilePay. Derudover sikrer en døgnåben akuttelefon, at kunder til alle tider kan få hjælp over telefonen, hvis behovet opstår.

Den nye bilvask i Struer er at finde på Bredgade 64. Netop nu er der gratis oprettelse ved tegning af abonnement. I weekenden 2. til 4. september er der desuden åbningstilbud, således at en bilvask i denne periode kun koster en krone.

/Pressemeddelelse fra Priess Kommunikation

spot_img
spot_img
spot_img