mandag, august 15, 2022

-Vi vil gerne bakke op om festivalen, siger Mikkel. O.

-Bare det at vi kan have sådan et arrangement i Danmark er stort, og at vi kan have det i Struer er fantastisk, siger Mikkel O. Pedersen.

-Det bringer folk fra hele Danmark. Der er også nogen fra Tyskland og Holland, siger han. -Det sætter gang i byen, i byen, restauranterne og hotellerne. Så det giver rigtig meget godt, som byen kan bruge.

Mikkel O. var ude at køre på banen. Og der var passagerer med: Både gæster og sponsorer. -Det er dejligt at kunne give dem sådan en oplevelse, især sponsorerne som kan få sig i en tur i bilen.

Det skal siges, at på banens langside var farten oppe på små 200 km/t.

Le Mans

Mikkel O. er lige hjemvendt fra Le Mans – verdens meste berømte og eftertragtede sportsvognsløb.

-Det var virkelig en kæmpe oplevelse, siger han. -Bare det at komme dertil er en stor oplevelse i sig selv. Så det er sjovt at kunne sætte Struer på landkortet på den måde.
-Og det gik jo også udmærket indtil bilen røg af. Men jeg har da prøvet at føre Le Mans.

Mikkel O. Pedersen kørte for det tyske Porsche-team Team Project 1. Sædet sad i en Porche 911 RSR-19, en bil til 8 – 9 mill. Team Project 1 har kendt Mikkel fra Supercuppen og pludselig en dag ringede de og spurgte om jeg ville køre: -Det er jo det vi gerne vil. Så selvfølgelig ville jeg det.

Altid kørt Porche

Lige siden barn oplevede jeg Porchen. Min far skruede i de gamle Porcher oppen i Ringgade. Så har det jo ligget lidt i familien, siger Mikkel O. Pedersen. Så da jeg blev 16 og begyndte at køre formelbiler, var det oplagt, at det blev Porche.