mandag, august 15, 2022

De startede sæsonen med at blive kåret til jysk-fynske mestre og sluttede som Danmarks mestre

Lørdag den 25. Juni drog hele JL dans fra Humlum til DM i Aalborg. Det var en flok top motiverede, forventningsfulde og meget spændte dansere der tog til deres allerførste DM.

JL dans startede op i efteråret sidste år og det må siges, at have været en stor succes. U8 danserne startede med, at blive jysk-fynske mestre til deres første turnering i december og siden har de, sammen med både U12 holdet og de voksne dansere givet den max gas, og alle hold har taget medaljer med hjem fra hver eneste turnering.

– Lørdag kulminerede det hele så med DM i Aalborg – sikke en dag – sikke en fest – og sikke en oplevelse, siger Pernille Aagaard fra Humlum Motions- og Gymnastikforening.

Alle gav den alt hvad de kunne og igen blev det til rigtig fine medaljer.

U8 show dance holdet dansede sig til DM guld.
U12 show dance holdet dansede sig til DM bronze.
Over 17 showdance holdet dansede sig til DM sølv.

– De spændte og forventningsfulde dansere blev velfortjent belønnet for deres flotte danse og vi er så stolte af dem alle og det de har udrettet på så kort tid, under den kyndigste ledelse af Janice Knudsgaard og Linda Knudsgaard. De to er virkelig fantastiske og dygtige, fortæller Pernille.

Pernille glæder sig allerede meget til den kommende sæson i foreningen, hvor mange dansere allerede har meldt sig på holdene, der kommer flere nye dansere til og det bliver muligt også at danse både solo og duo, hvis man ønsker dette.

Nu skal alle have lov til at holde en rigtig god og lang sommerferie, inden der igen bydes op til dans torsdag den 25. august. Pernille oplyser på falderebet, at man skal skynde sig at melde sig til, hvis man går med en drøm om, at blive en del af dansefamilien, da der allerede er ét hold som er fyldt op.

Foto: Pernille Aagaard
Foto: Pernille Aagaard
Foto: Pernille Aagaard.