Struers fanzone: Danmark vs Finland

Om knap to uger møder Danmark Finland i parken. Du kan sammen med vennerne opleve kampen på storskærm i Struer Energi Park, der dækker op til fest og rød-hvide farver. Og billetter er gratis.

“Vi lukker mellem 400 og 500 glade fodboldfans ind,” siger centerleder Peder Pedersen. “Restriktioner betyder at vi må lukke 500 ind. Men vi vil leve op til coronareglerne.”

Det betyder også at du skal vises coronapas og bæres mundbind, når du står op, f.eks. når du skal til baren. Det bliver et arrangement, hvor man skal sidde på sin plads under kampen (selv om det nok kan blive et problem, når Eriksen sparker den ind i det finske mål).

Peder Pedersen (th) og Morten Bach Andersen glæder sig helt vildt til fodboldaften i Struer (Foto: Jan Johansen)

“Man kan trække sin billet på struerengergipark/events.dk fra den første juni,” fortæller Peder Pedersen. “Vi starter med 250 billetter, men kan hurtigt udvide til flere.”

Stadionplatter og drikkevarer

Inden kampen, der starter klokken 18 grilles der og serveres drikkevarer, så man kan møde op til kampen i den rigtige stemning. Selve kampen starter klokken 18.

“Vi glæder os helt vildt. Det bliver en festaften” siger siger Morten Bach Andersen, der er centerlederens “sidekick” på arrangementet. “Og Danmark skal bare slå Finland.”

Og det kan vi jo hurtigt blive enige om.

Gode sponsorer

“Det er en aften, der kun kan arrangeres på grund af vores gode sponsorer,” slår Peder Pedersen fast. “Sponsorerne er Struer Kleinsmedie og Nordvestbo. Det gør så, at vi kan tilbyde den festlige fodboldaften gratis.”

“Kom bare i rødt og hvidt og med klaphat. Kom i hele udstyret. Vi skal støtte vores landshold fra vores fanzone i Struer.”