mandag, august 15, 2022

Mine herskaber, velkommen i cirkus i Toftum

Cirkus er for alle, om du er barn eller voksen, ung eller gammel, så kan alle mødes og nyde den magi cirkus har at byde på. Det er netop det vi lever og brænder for i Cirkus Trapez.

Sådan skriver Cirkus Trapez på sin hjemmeside om det, man kan opleve i Toftum Bjerge på Solbjergvej lørdag d. 2. og søndag d. 3. juli. Forestillingen om lørdagen er kl. 17, mens der om søndagen er 2 forestillinger kl. 11 og kl. 15. Billetter kan købes på Cirkus Trapez´s hjemmeside eller ved indgangen.

Cirkus Trapez er på turne rundt i Danmark. Her kan man opleve et cirkusshow med bla. diabolo, jonglering, akrobatik, hulahop, comedy og ikke mindst dejlige dyr: Heste, geder og alpakaer. Alpakaer er nye dyr i cirkus. – De kan endnu ikke så meget, siger Isabells Enoch. -Men de lærer hver dag.

Isabella Enoch

Isabella er cirkusdirektøren i Cirkus Trapez. Hun er selv med i forestillingen som international anerkendt trapezartist, noget hun begyndte på som 7-årig. Cirkus Trapez bygger på det hedengangne Cirkus Dannebro.

Forestillingen er udendørs, men der er stadig stole og bænke at sidde på.

Billetter kan købes på Cirkus Trapez’s hjemmeside eller ved indgangen.

En tradition, der går år tilbage

-Det er egentlig en tadition, der går nogle år tilbage, siger formanden for Grundejerforeningen i Toftum, Hans Henrik Grøn. -Cirkus Trapez har haft det som en del af deres turné, at de også kommer her i vores sommerhusområde.

-Vi har gerne villet genoptage nogle af de gamle arrangementer her, siger Hans Henrik Grøn. -Vi holdt bla.a. Sct Hans igen. Og nu kommer der noget for børn og barnlige sjæle.

-Det hører ligesom med, at drive grundejeerforeningen, siger formanden. -Vi hjælper med markedsføring og stiller faciliteter til rådighed for cirkus. De har desuden været ude med plakater i Humlum by og op ad Solbjergvej, hvor forestillingen også afholdes.