mandag, august 15, 2022

Motorfestivalen gik fantastisk. Men kassen er endnu ikke gjort op. Nogen har tilsyneladende snydt sig ind.

-Der var rigtig mange inde lørdag, dog kanp så mange om søndagen, fortæller Bo Jügensen, medarrangør af festivalen. -Men vi blev vist taget ved næsen lørdag.

-Søndag havde vi tal på, hvor mange vi lukkede ind af betalende gæster, siger en ærgerlig Bo Jürgensen. -Det gjorde vi ikke lørdag. Og da vi begyndte at gøe op, hvem der havde betalt, s¨å passede det slet, slet ikke. Der er nogen, der har snydt.

-Jeg har hørt rygter om, at billetter købt online er blevet kopieret. Billetten skulle købes på Safeticket og bliver tilsendt pr. mail. Den mail kan man jo bare sende videre. Og så har de den på telefonen, når de kommer og vil ind.
-Det er lidt træls at nogle vil gøre sig til svindler for 100 kr. Det drejer sig om mange, mener Bo Jürgensen. -Det er træls, men det er så lærepenge. Der skal sikkert stregkode på billetterne. Så kan vi scanne dem ved indgangen.

Det var sent inden vi kom hjem

-Vi skulle rydde op efter os søndag aften, så det blev sent, smiler Bo Jürgensen. -Og der ser ikke ud til at være sket noget ud over en hegnspæl omme ved Sejlerbiksen, der var blevet kørt over.

Den pæl må være udsat, for den blev også kørt over sidste år. Ellers mener Bo, at festivalen er sluppet for skader.

Sponsorerne har været gode til at bakke op om Motorfestivalen i år. (Foto: Jan Johansen)

-Kommunen fejede gummiet op mandag. Det skal jo køres et bestemt sted hen til destruktion eller genbrug, siger Bo Jürgensen. -Nu skal vi så kigge området igennem sammen med havnen.

-Det er gået godt, siger medarrangøren. -Der er ikke nogen, der er kommet til skade. Kun små uheld, ingen ulykker. Så det var alle tiders.

Næste år

Kommer der en festival næste år?

-Det tror jeg, mener Bo Jürgensen. -Hvis vi kan få ligeså mange sponsorer og kommunen med igen, så tror jeg vi gentager det. Det var en fin succes. Deltagerne roser arrangementet og de er klar til at sætte et kryds i kalenderen til næste år.

Sponsorerne var ikke blot lokale, kunne man se på pladsen. Der var mange, der kom langvejs fra for at være med.

Motorfestivalen har måske efterhånden bidt sig fast i folks bevidsthed. -Der er selvfølgelig nogle justeringer, der skal til. Det har vi lært i år, så det kigger vi på til næste år. Der var måske lige lovlig mange og lange køer foran salgsboderne.

-Der kommer gæster langvejs fra, fortæller Bo. -Jeg er født og opvokset i Struer, og det var ikke mange, jeg kendte. Vi kan jo se på billetsalget, hvor folk kommer fra.

-Der er folk fra Skagen, Nordsjælland, Lolland-Falster, Sønderjylland og Østjylland. Selvfølgelig er det koncentreret omkring Struer, men der kommer flere og flere fra hele landet.