Alles ist gut im Struer Energi Park Stadthalle.

spot_img


Der er dømt fest og stemning med store øl og iskold Jägermeister, når Struer Energi Park lørdag den. 25 april inviterer til Bierfest, mener arrangør Peder Pedersen.

På spørgsmålet om, hvorvidt en bierfest i april ikke bare er en oktoberfest i utide, svarer Peder Pedersen:
“Der er mange oktoberfester og dem vi vi ikke tage noget fra. Men mange andre steder holdes bierfester om foråret. Vi holder så vores i april.”

Der må danses på bordene

Aftenen starter med en omgang wienerschitzel mit alles, lyder det fra programmet.

” Jeg er sikker på, at der vil være god stemning og højt humør hele aftenen. Det er oven i købet tilladt at danse på både stole og selvfølgelig dansegulvet,” siger Peder Pedersen

Musikken leveres af Tirolerband Aalburg. Igennem snart 20 år har Tirolerband Aalburg leveret original stemningsfuld tyrolermusik fra det skønne Tyrol samt en bred vifte af de mest elskede schlager-hits.
Når Tirolerband Aalburg går på scenen er det med tyrolermusik for fuld udblæsning, sang, blæs og slagtøj – altid blandet med højt humør og højt skum.

Øl og glade dage

Lederhosen?

Om man skal have lederhosen på for at komme ind?
“Det er ikke nødvendigt, alle er velkomne,” siger Energiparkens serviceleder Morten Bach Andersen. Men han lover, at det mandlige personale møder op med dem. Og han lover også, at det kvindelige personale vil være de rene Heidier, når de kommer svingende med de store ølkrus.

spot_img
spot_img
spot_img