Home Erhverv Dynaudio slutter sig til Sound Hub Denmark

Dynaudio slutter sig til Sound Hub Denmark

0
Dynaudio slutter sig til Sound Hub Denmark
Jens Lynge Petersen og Peter Harbo

Den verdenskendte danske højttalerproducent Dynaudio slutter sig til teamet hos Sound Hub Denmark og får dermed adgang til en talentmasse, et netværk og faciliteter i et økosystem, der er dedikeret til lydinnovation.
 
Dynaudio tilslutter sig nu arbejdsplads, og lyd- og akustik vækstklyngen for startups, freelancers, SMVer og større virksomheder. Udover stor interesse fra opstartsvirksomheder, ser Sound Hub Denmark nu også en stigende interesse fra større virksomheder, lig Dynaudio, der ønsker at drage fordel af at være fysisk til stede blandt den meget brede og alsidige gruppe af personer til stede i Sound Hub’en.
 
Dynaudio har designet, udviklet og bygget legendariske højttalere i Danmark i årtier og er verdenskendt for sine håndbyggede high-end højttalere til hjemmet, biler og professionelle studier. Virksomheden vil, som aktiv partner hos Sound Hub Denmark bidrage til at fremme lydinnovation. Fremtidige gæster i konferenceområdet – Lydtorvet – vil derudover også kunne nyde Dynaudio lyd takket være to sæt professionelle højttalere installeret her.
 
Samarbejde er den nye vej til innovation
At få adgang til og dele viden med andre industrivirksomheder og startups i fælles fysiske faciliteter er en tendens, man ser indenfor mange typer af industri. Samarbejde er ved at blive den nye vej til innovation, udtaler CTO, Jens Lynge Pedersen fra Dynaudio:
 
‘Vi er super glade for at være med i Sound Hub Denmark. Vi har været en legendarisk del af det danske lydlandskab siden 1977 takket været de high-end højttalere og højttalerenheder, vi laver her. At arbejde med Sound Hub betyder, at vi kan bringe vores viden og kompetencer ind i nye spændende projekter. Vores medarbejdere vil være fysisk til stede på regelmæssig basis, og de kan næsten ikke vente på at komme i gang.’
 
Partnerskabet med Dynaudio bringer mange års erfaring fra high-end audio fra den internationale scene i spil. Virksomhedens produkter værdsættes højt af prisvindende producere og musikere, store bilbrands og kræsne lyttere. Dynaudio tilbyder en viden og brandanerkendelse – som nyopstartede i lydbranchen kan få fordel af. Peter Petersen, CEO hos Sound Hub Danmark tilføjer:
 
’Vi er glade for at have Dynaudio ombord som partner, lejer og bidragende sponsor. Vi ser Dynaudio både som en global ambassadør for os, og samtidig som en aktiv støtte for de talentfulde startups, der kommer her. En hurtig vej til kvalitet inden for lyd og mulighed for dialog med en vidende storspiller kan være helt afgørende for innovation. Vi håber desuden, at vi vil være i stand til at inspirere og bidrage til Dynaudios overordnede innovation med vores matchmaking aktiviteter’. 
 
Som partner vil Dynaudio blive præsenteret for nye og spændende forretningsmuligheder og få adgang til test- og mødefaciliteter, events samt netværksgrupper. Derudover får de en lang række øvrige fordele ved, at de deler lokation med brands fra andre dele af industrien.

Jens Lynge Petersen og Peter Petersen


Om Dynaudio
Dynaudio har forsket i, designet, udviklet og bygget legendariske højttalere i Danmark siden 1977 og er verdenskendt for at lave håndbyggede high-end højttaler til hjemmet, bilen og professionelle studier. Dynaudio arbejder med et fokuseret mål: At levere optagelser nøjagtigt som kunstnere forestillede sig, de skulle høres. Alle højttalere kommer fra Dynaudio Labs; et hypermoderne udviklingscenter i Danmark. Prisvindende producerer og musikere, store bilbrands og kræsne lyttere har værdsat og haft tillid til deres produkter igennem mere end 40 år.

Om Sound Hub Denmark
Sound Hub Denmark er verdens første internationale teknologi- og innovationshub for lyd – et epicenter for lydvirksomheder. Sound Hub er et vækstmiljø; et innovativt kontorfælleskab og lydudviklingsmiljø med måle-, værksteds- og testfaciliteter i verdensklasse og med adgang til fagspecialister, mentorer og vidensinstitutioner samt en unik klynge af virksomheder med supplerende kompetencer. Et fokuseret arbejds- og innovationsmiljø for iværksættere, opstartsvirksomheder, freelancere samt etablerede lyd- og akustikvirksomheder; alle med en ambition om at blive verdensklasse indenfor deres felt. Partnerkredsen omfatter førende globale spillere indenfor den internationale audio industri såsom; Bang & Olufsen, Harman Lifestyle, GN Audio (Jabra), Scan-Speak samt Aalborg Universitet og Danish Sound Cluster. Sound Hub Denmarks vision er at være verdens bedste sted at stifte og udvikle morgendagens innovative lydvirksomheder.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here