Hun er brøl-solid

Sådan omtaler Dina Thorslunds træner Thomas Madsen, den modstander, der bliver Dinas nye modstander, mexicaneren Jasseth Noriega. De mødes i Struer Energi Park den 25. juni.

Den oprindelige modstander Debora Dionicius diskvalificerede sig selv, da hun i fredags overraskende tabte en “opvarmningskamp”.

“Det var faktisk i nat, at jeg fik beskeden om, at det var gået i orden,” siger Thomas Madsen.

“Det er ikke den modstander, jeg helst havde set til Dina, men det kan blive en rigtig kamp for TV og tilskuerne,” tilføjer han, “Jasseth Noriega er ikke så teknisk som hende, Dina oprindelig skulle have mødt. Men hun er stærk, så det bliver hårdt. Det kan nemt blive en slåskamp på midten.”

Kampen er en WBO titelkamp i bantamvægt, hvor der er et ledigt bælte. Normalt bokser Dina Thorslund i superbantam, så der skal tabes nogle kg, inden hun når kampvægten. I superbantamvægt siger hendes rekordliste 15-0-0.
Dina satser på at blive den første danske bokser, der er mester i to forskellige vægtklasser siden Johnny Bredahl.

Jasseth Noriega bliver Dina Thorslunds næste modstander. Det sker i Struer Energi Park den 25. juni.

Jasseth Noriega er 30 år og har været professionel siden 2007. I hjemlandet har hun tilnavnet Dinamita.

Noriega vandt i 2019 WBC Silver titlen i superfluevægt ved besejre Victoria Torres Canul i en tæt og hård kamp. Tilbage i 2013 tabte Noriega en WBC VM-kamp i minimumvægt i Japan, men i de senere år har hun altså bokset i superflue og bantamvægt.

Jasseth Noriega har bokset 33 professionelle kampe, hvoraf hun har vundet de 27, 5 på KO. Hun har tabt 4 og bokset 2 uafgjort. Sidst hun tabte var i 2016.

Thomas Madsen forventer en hård kamp for Dina Thorslund, selvom Dina for engang skyld er højest. “Der venter en kamp fuld af aktion.”

Kampen vises på TV2 Sport.
Billetter kan købes på Ticketmaster, når de bliver sat til salg.