Det nye Jem og Fix åbner sandsynligvis sent på foråret næste år.

Det har efterhånden været en offentlig hemmelighed, at det er Jem og Fix, der er på vej til at bygge på grunden, hvor det gamle bolighus lå. Nedrivningen af det gamle bolighus er i fuld gang.

Nu bekræfter administrerende direktør, Claus Petersen, oplyser:
“Vi er i gang med at planlægge, men vi er ikke helt klar over, hvornår vi kan åbne den nye forretning. Men det bliver formentligt første halvår næste år.”

“Det er et større område, der skal udvikles,” siger direktøren, og fortæller at der sikkert kommer andre end Jem og Fix på grunden. “Det er en udvikler, der har grunden. Jeg ved kun, hvad vi har i støbeskeen. Vi overtager først, når der står en klar bygning.”

Det, som Jem og Fix bliver lejere af er 1.200 kvm under tag og ca. 1.900 kvm udendørs. “Så den bliver noget større end den butik, vi har i dag.”

“Der kommer også en “drive in”, siger Claus Petersen, der også mener, at der er p-pladser nok til hverdag. “Men måske ikke når vi har de store dage, det er der tryk på, påskelørdag f.eks.”

Grunden til at Jem og Fix først kommer med nyheden nu, er at de ønsker at opføre sig ordentligt, og først have afklaret med den nuværende ejer af butikken i centret, hvor den ligger nu.