Vejen til flere og store kampe, men måske ikke i Struer så tit

At Dina Thorslund har indgået et samarbejde med managerfirmaet MKT Global, behøver ikke nødvendigvis at betyde, at det er slut med boksning i Struer.

“MTK Global er et managerfirma, der forhåbentlig kan skaffe mig en promotor, der kan arrangere mine kampe, både herhjemme og i udlandet, og måske også i Struer” siger Dina, der fortæller at det er hendes træner Thomas Madsen, der har skaffet kontakten til MTK.

“Jeg har snakket med MTK gennem det sidste halve år, så det lå ligesom i kortene, at det skulle ske på et tidspunkt,” fortæller Thomas Madsen. “Det vil kunne skaffe Dina flere og store kampe, også i udlandet.”

Dina Thorslund skal passe sin træning, mens det meste af kontakten til MTK Global vil gå igennem Thomas Madsen.

Om boksning i Struer, siger Thomas Madsen: “Dina elsker at bokse i Struer, men boksning er også forretning. Så det handler også om penge.” Thomas Madsen lover ikke for meget, men håber, at der skal bokses en gang om året i Struer.

“Engang holder Dina jo også op, og der er ingen tvivl om, at afskedskampen skal bokses i Struer.”

Men der ligger mange, store kampe foran Dina Thorslund, hvis mål er at samle flere bælter fra andre forbund end WBO, hvor hun er regerende verdensmester i super-bantamvægt.