tirsdag, juni 28, 2022

Slagterbutikken på Ølbyvej åbner i morgen

I slutningen af 2021 genåbnede Bo Hansen bagerbutikken på Ølbyvej, der lukkede i august efter at Bagerkæden “Bakery by Doktor” havde haft butikken i nogle få måneder. Bo Hansen fortalte i efteråret, at han også havde planer om at genåbne slagterbutikken lige ved siden at bageriet, der indtil for få år siden, husede Gl. Astrup slagteren. Det sker nu i morgen, hvor Struer får en selvstændig slagterbutik.

Bo Hansen fortæller til Struer Nyheder om butikken:

– Der er åben fredag 11-18 samt lørdag 09-13. Der er et bredt udvalg af egne samt dygtige kollegers hjemmelavede produkter. Alt kød der er i disken er dansk og det vil vi altid bestræbe os på kun at have. Der er Arla unika oste samt vine, chokolader og special kaffe m.m Butikken vil pt have åben fredag og lørdag i ovenstående tidsrum. Har man brug for kød pålæg eller andet er man hjertelig velkommen til at komme ind i bagerbutikken også hjælper vi gerne. Skal man bruge kød eller mad til en fest eller andet er man ligeledes velkommen til at komme ind i bageren og snakke med os.
Der kommer snarest menuer på facebook samt der er en hjemmeside under udarbejdelse. Næste step bliver vi åbner take away hvor der vil komme mange ting på kortet som man pt ikke kan købe her i byen. Vi laver selvfølgelig både håndmadder samt luksus smørrebrød hvor pålæg naturligvis er hjemmelavet. Vi har valgt at lave alt fra bunden da vi ønsker at kunden får det bedste af det bedste.