tirsdag, juni 28, 2022

Resen Humlum IF en fodboldklub i rivende udvikling

Fredag 17. juni afholdte Resen Humlum IF (RHIF) den årlige sæsonafslutning for de 173 børne- og ungdomsspillere i foreningen. Alene siden nytår er der kommet 33 nye spillere.
Indbudt udover spillere og forældre var som altid også søskende og bedsteforældre.

Medaljer og pokaler skulle uddeles og pizza, sodavand og is mm. fortæres. Alt var som altid og så ikke alligevel.

På grund af den store tilgang af børne- og ungdomsspillere, overstiger mængden af arbejdsopgaver efterhånden de ressourcer de nuværende frivillige kan mønstre. Man har allerede i lang tid skulle løbe rigtig hurtigt, for at få tingene til at hænge sammen, og derfor blev alle forældre bedt om at byde ind med hjælp og melde sig til diverse arbejdsgrupper som f.eks. rengøring af klubhus/omklædningsrum/boldrum, nye trænere/holdledere, sociale arrangementer, sponsorer og fonde, kioskbemanding, trykning af trøjer, kridtning af baner, hjemmesideredigering, hjælp til Kilen Rock/Run to the Beat mm.

For de fleste arbejdsgrupper skulle forældrene også vælge en Tovholder der skal fungere som koordinator mellem arbejdsgruppen og bestyrelsen.

Forældrene kvitterede ved at melde sig til i stor stil. Der kom i alt 70 navne på de forskellige arbejdsgrupper og nogle meldte sig endda til flere grupper.

Det betyder at bestyrelsen fremover får mere tid til at videreudvikle klubben og dermed sikre at RHIF også fremover kan tilbyde et godt forpligtende fællesskab, hvor trivsel og godt kammeratskab er i højsædet, og hvor der tilbydes fodbold sammen med godt samvær i gode rammer, ikke kun for spillerne men også for de frivillige i foreningen.