fredag, januar 27, 2023

Motorfestivalen ønsker en lokal forankring

spot_img

“Vi vil gerne gøre Struer Motorfestival til en tilbagevende begivenhed,” fortæller arrangør Bo Jürgensen. “Så vi arbejder med at sikre os så stor en lokal opbakning som mulig.”

Den lokale forankrig er vigtig, mener Bo Jürgensen. Og det gælder både markedsføringsmæssigt, kørere og økonomi.
De lokale kørere kommer selvfølgelig med Mikkel O Pedersen og Morten Dons i spidsen. Men også Steffen Sjusong, Gunnar Lisby Kjær og andre af de mange kørere, som Struer og omegn kan præstere, kommer og viser deres biler frem.
“Vi har også mødt velvilje hos de lokale handlende, som vi håber at kunne få med om bord på èn eller anden måde,” siger Bo Jürgensen.

Motorfestivalen vil sætte alle sejl til

Den første motorfestival blev afholdt i Struer i september sidste år. Det var arealet om XL Byg, der lagde baner til. I år bliver motorfestivalen en slags afløser for de sidste par års Action Festival og finder sted den 2. og 3. maj.

“Vi forsøger at gøre det så “stort” som muligt,” siger Bo Jürgensen. Og følger man med på Festivalen Facebook, så må man sige, at det er mange kørere, der dukker op med deres heftige biler. Men også road racing motorcykler og Legend Cars kan opleves på havnen i den week-end.

Dan Dirks i hans BMW E46 2jz Turbo med 550HK

Også på vandet er der lagt op til livlige aktiviteter. Herning Jetski Klub, Ribactionmed deres vanvittige Rib både med ikke mindre en 800HK og Flyboard-Pro, der ud over at sælge en tur til dem, der tør, og giver shows i løbet af festivalen. 
Og selvfølgelig er Wake Board banen også en del af løjerne med et specielt tilbud til de modige.

Motorfestivalen tænker også i faciliteter

“Vi har tænkt os at stille en tribune op, så publikum bedre kan følge bilerne, når de farer rundt på banen i høj fart,” fortællere Bo Jürgensen, der også fortæller, at der arbejdes med at sætte en storskærm op. “Der er formel 1 løb i den week-end, så vi kan måske komme til at vise det løb på storskærm.”

“Vi har også tænkt på den små,” fortæller Bo. “Vi får et lille legeland på pladsen. Det er Hop Og Rul fra Thyholm, der kommer med hoppeborge og andet af deres aktiviteter for børn.”

Arrangørerne arbejder desuden med planer om at sætte “pakker” sammen, så der f.eks. kan købes et week-end ophold i Struer med overnatning, mad og billetter til Motorfestivalen.

Billetter til Struer Motorfestival kan købes her:
https://struermotorfestival.safeticket.dk/59344/Struermotorfestival

spot_img
spot_img
spot_img