Det er voldsomt irriterende, men jeg giver ikke op

Sådan lyder ordene fra Dina Thorslunds promotor, Thomas Madsen. Han er nødt til at skulle skifte hest midt i vadestedet. Argentineren Debora Anahi Dionicius, som Dina Thorslund skulle møde i en titelkamp den 25.juni er ude.

I fredags gik argentineren i ringen i noget, der skulle have været en opvarmningskamp før mødet med Dina. Og da hun overraskende tabte er hendes kamp i Struer faldet til jorden.

“Man er jo ikke forpligtet ud over sin kontrakt,” siger Thomas Madsen. “Og er man ligeglad med alt, så ….. Men det her gavner jo ikke situationen.”

Struer Nyheder Boksetræner og promotor Thomas Madsen
Thomas Madsen skal nu i gang med at arbejde endnu hurtigere for at kunne få en titelkamp til Dina Thorslund på plads til den. 25. juni

Thomas Madsen fik nys om Debora Dionicius’ kamp kort tid før den fandt sted og forsøgte at tale argentinerens lejr fra det. Men det lykkedes ikke.

Nu skal der findes en ny modstander, og Thomas Madsen arbejder på det:
“Jeg har snakket i telefon hele natten med Mexico og Venezuela, og vil fortsætte med det i dag,” fortæller Thomas Madsen. “Dina vil ikke gå ned i kvalitet, når det gælder en modstander. Hun er topmotiveret, så nu må vi se om ikke det kan lykkes. Jeg er villig til at gå langt.”

Thomas Madsen forsøger at få et endnu bedre navn til at gå op mod Dina Thorslund. Vægten er fortsat bantamvægt, så Dina Thorslunds plan om vægttab kan fortsættes.

“Det er selvfølgelig voldsomt irriterende og det kan ikke undgå, at det kommer til at koste flere penge,” siger Thomas Madsen, der peger på, at en ny modstander godt ved, at den danske lejr har hastværk. Og det betyder også, at der sandsynligvis skal findes flere sponsorer.

“Men jeg giver ikke op endnu,” er ordene fra Thomas Madsen, der ikke et øjeblik er i tvivl om, at der bliver boksning i Struer Energi Park den 25. juni.