søndag, maj 28, 2023

Jeanette har hjulpet med to projekter i Struer. Og er nu igang med det tredje

spot_img

Jeanette Lund Houe har kontor i Business Park Struer. Herfra hjælper hun yderområderne med at udvikle sig.

I Struer kommune har Jeanette Lund Houe været med til at gøre to projekter færdige, og arbejder lige nu på et tredje.

-Jeg har hjulpet Linde Medborgerhus med en total ombygning med f.eks. et nyt tag, fortæller Jeanette Lund Houe. -Det var et grønt projekt, der bl. a. udskiftede det gamle oliefyr med varmepumper.

-Det lykkedes at samle mere end 300.000 kr til projektet.Det var bl.a. LAG og Struer kommune, der bidrog til at finansiere projektet.

-Jeg har også hjulpet Humlum Fiskerleje med at etablere den vandpark, der kommer op til sommer, fortæller Jeanette Lund Houe. -Her har der været flere ting i spil, bl.a. etablerede de aktive omkring projektet en crowdfunding, hvor lokale virksomheder og private kunne støtte vandparken.

Lige nu arbejdes der med en projektudvikling til en renovering af Langhøj Hallen.

-Det er jo en gammel 70’er hal, der er outdated og kedelig, som mange andre i Danmark, siger Jeanette Lund Houe. -Vi er så igang med at udvikle et projekt, som vi kalder Lydens Hal, nu hvor vi er i Lydens By.

-Der kommer nogle lydløsninger ind, bl.a. noget akustik, så vi kan lydoptimere hallen, fortæller Jeanette Lund Houe. -Vi vil gerne lave løsninger, der gør at andre haller kommer og ser, hvordan man kan gøre.

Jeanette Lund Kommunikation

-Jeg har været selvstændig i 14 år her til februar, fortæller Jeanette Lund Houe, der driver firmaet Jeanette Lund Kommunikation. -Jeg er oprindelig journalist. I starten var det mest kommunikation, men så fik jeg opgaver, der handlede om borgerinddragelse og lokal udvikling.

Det var spændende opgaver, fortæller Jeanette Lund Houe. -Det jeg bl.a. arbejder med er at hjælpe borgerforeninger og kommuner. 

-Jeg hjælper lokalområderne med, hvordan de vil udvikle sig i fremtiden. Vi holder bl.a borgermøder, hvor vi arbejder med, hvad det er landsbyen kan og hvad, der er unikt og hvad gerne vil udvikle.

Jeanette Lund Houe hjælper med at udvikle projekter og processer, der så munder ud i en fælles udviklingsplan. Og det er her fundraising kommer ind.

-Det er primært fonde, jeg søger, siger hun. -Nordea Fonden, Friluftsrådet, Færch Fonden og LAG midlerne. Jeg holder så øje med, hvilke fonde der passende kan søges.

Den 24. januar holder Jeanette Lund Houe et møde i Linde forsamlingshus, hvor overskriften er “Skab udvikling i din landsby”.

-Jeg vil gerne have fat i borgerforeninger m.fl. – Dem vil jeg gerne lære at kende og være med til at inspirere.

Der er for nuværende allerede 34 tilmeldinger.

spot_img
spot_img
spot_img