mandag, september 26, 2022

Højskoleaften – med foredrag og fællesspisning mod ensomhed den 5. oktober

I snart 2 måneder har Patrick Cakirli og March Mod Ensomhed bevæget sig rundt i Danmark for at gøre opmærksom på ensomhed som en stor udfordring for samfundet og den enkelte, men også for at hejse et flag for vigtigheden af fællesskaber. I alt går marchen gennem 81 kommuner og tilbagelægger 2000 km. Og i år kommer marchen for første gang til Struer den 5. oktober på vejen fra Holstebro, ligesom Struer er startby for etapen om morgenen den 6. oktober til Lemvig. 

Et fast element er en fællesspisning om aftenen. I Struer har Struer Højskole og Struer Frivilligcenter sammen valgt et højskoletema til fællesspisningen onsdag den 5. oktober kl. 18 på Struer Højskole. Altså en aften med fælles aftensmad kreeret af højskolen, men også sang, musik og fællesskab. Endelig vil Patrick Cakirli holde foredrag om March Mod Ensomhed og hvorfor han selv som sårbar tog initiativet til marchen. Arrangementet er gratis, men vi opfordrer til at donere et beløb til March Mod Ensomheds landsindsamling. 

Tilmelding skal ske på dette link senest mandag den 3. oktober (begrænset antal pladser)  https://struerfrivilligcenter.nemtilmeld.dk/9/