tirsdag, juni 28, 2022

Develco indgår partnerskabsaftale med Sound Hub Denmark

Struer er med Bang & Olufsen kendt som Lydens By og tiltrækker et stadig stigende antal interessante nationale og internationale lydprojekter. Fremover vil udviklingshuset Develco være at finde i Struer hos Sound Hub Denmark.

Develco har +30 års erfaring med at realisere kreative produktidéer til færdige produkter med brug af udviklingskompetencer inden for elektronik, embedded software, trådløs kommunikation og IoT (Internet of Things). Med udviklingsprojekter for både etablerede virksomheder og iværksættere.

Hos Sound Hub Denmark bliver Develco nu mentor og sparringspartner for netværket af iværksættere, opstartsvirksomheder, freelancere og etablerede virksomheder med projekter, hvor lyd indgår. Develco bidrager med ny viden og kompetencer inden for teknologier som bl.a. lavt batteriforbrug og trådløs kommunikation via kommunikationsprotokollerne Bluetooth og Bluetooth Low Energy BLE.

”Hos Develco ser vi mange nye tiltag inden for lydteknologi og har derfor valgt at hjælpe virksomhederne hos Sound Hub Denmark i gang med deres spændende idéer til nye lydprodukter. Vi ser frem til at være til stede i det professionelle kontorfællesskab med fokus på lyd i Struer og samarbejde med audio firmaerne om deres kreative ideer til fremtidige lydoplevelser,” siger CEO/CSO Jakob Bjerre hos Develco A/S.

”Vi ønsker i Sound Hub Denmark at tilbyde brugere og lejere let adgang til fagkompetencer, og Develco styrker dette tilbud. Develcos palette af teknologikompetencer er efterspurgt, og derfor er vi begejstrede for aftalen, som helt sikkert vil blive brugt til hurtigere og bedre produktudvikling,” slutter CEO Peter Petersen, Sound Hub Denmark.

———- Fakta ———-

Om Develco A/S
Siden 1989 har Develco udviklet teknologiske produktløsninger og håndteret elektronikproduktion for store industrikunder og innovative opstartsvirksomheder. Udviklingsprojekterne er typiske inden for IoT (Internet of Things), trådløs kommunikations-teknologi, sensorer, gateways og motorstyringer, og Develco stræber hele tiden efter at arbejde med de allernyeste teknologier. Develco er en dynamisk og agil organisation med +25 medarbejdere og sørger for medarbejdernes kontinuerlige udvikling. I dag er Develco et selvstændigt selskab i Trifork koncernen med +1000 medarbejdere.

Læs mere om Develco på www.develco.dk

Om Sound Hub Denmark
Sound Hub Denmark er verdens første internationale teknologi- og innovationshub for lyd – et fokuseret arbejds- og erhvervsfællesskab for iværksættere, opstartsvirksomheder, freelancere samt etablerede virksomheder; alle med en ambition om at blive verdensklasse indenfor deres felt. Sound Hub tilbyder forretningsacceleration gennem et professionelt kontorfælleskab og lydudviklingsmiljø med måle-, værksteds- og testfaciliteter i verdensklasse og adgang til fagspecialister, mentorer og vidensinstitutioner samt en unik klynge af højtspecialiserede virksomheder med supplerende kompetencer.  
Partnerkredsen omfatter førende globale spillere indenfor den internationale audio industri såsom; Bang & Olufsen, Harman Lifestyle, GN Audio (Jabra), Scan-Speak, Dynaudio samt Aalborg Universitet og Danish Sound Cluster. Sound Hub Denmarks vision er at blive et globalt kraftcenter for lydinnovation; verdens bedste sted at stifte og udvikle morgendagens innovative lydvirksomheder.