fredag, januar 27, 2023

Det handler ikke kun om håndbold

spot_img

Struer håndbolds herre serie hold, kunne i dag med en sejr eller uafgjort skrive historie: At de for første gang havde spillet en halv sæson uden nederlag.

De skulle i dag møde Tørring håndbold, i den sidste kamp før vinterpausen – en kamp som spillerne tog det ganske roligt med. Ved pausen førte Struer 18-7, og endte med at vinde kampen 29-14

I går blev der fejret oprykningsfest, men på trods af det var der ingen der holdt igen. Uanset udfaldet af kampen, havde Struer nemlig sikret sig oprykning til serie 2.

Af et serie 3 hold at være, kom der mange lækre detaljer undervejs, mange fine redninger, gode kontraer, flotte afleveringer og et godt forsvar. De er et hold der på trods af en stor føring, aldrig tabte fokus, et hold der stod sammen med at godt kammeratskab.

Men hvad er det vigtigste ved en oprykning? For os er der flere ting fortæller Jesper Visholm Søgaard. “En oprykning til serie 2 betyder blandt andet at vi nu skal spille i 30 minutter, istedet for 25, og der kommer to dommere på banen, og selvfølgelig lidt mere modstand”.

Det vigtigste på holdet er det gode samvær, i omklædningsrummet, og kammeratskabet udenfor banen, fortæller Jesper Visholm Søgaard, mens han uddyber

“At spille er kun en lille del, vi har et fantastisk kammeratskab, med god tilslutning til alle kampe, træninger og ikke mindst fester. Det gør at vi er fasttømret som et hold. Det gælder ikke kun om at score mål, venskabet er vigtigere”.

I år kan Jesper fejre 20 års jubilæum i Struer, en milepæl. Men han er ikke helt alene, da han bliver flankeret af sin søn Oliver, der også er den yngste på holdet.

En af nøglespillerne er Allan Bilenberg. Han kommer til alle kampe og træninger, hvilket er med til at sammentømre et håndboldhold. Der bliver drillet, heppet og tilkendegivet når der bliver gjort noget godt, men der bliver også talt lidt højt hvis det er skidt.

Holdet var plaget af gårsdagens strabadser, hvor holdet var til fest. Nogle af spillerne havde ondt her og der. Blandt andet havde Bass sidestik, som overhovedet ikke havde noget at gøre med i går, vi ønsker ham god bedring.

/Tekst: Jan Olesen

spot_img
spot_img
spot_img