Home Nyheder Struer Skrædder – større lokaler og nyt logo

Struer Skrædder – større lokaler og nyt logo

0
Struer Skrædder – større lokaler og nyt logo
Struer Skrædder

Struer Skrædders nye lokaler i Vestergade 8c (foto: T. A. Wollenberg)

Struer skrædder er flyttet til større lokaler i gågaden

Tiden går. Det er tre år siden, jeg sidst interviewede Abed Algane. Dengang var Struer Skrædder lige åbnet og Abed Algane havde en forhåbning om, at struerboere og erhvervsdrivende ville få øje på de services, som Struer Skrædder kunne tilbyde.

Struer Skrædder åbnede dørene til nye lokaler i Vestergade den 2.august. Logoet på butiksfacaden viser en due med nål og tråd. Det leder tankerne hen til et symbol på frihed, når man kender Abed Alganes baggrund.

Et håndværk med et bredt sortiment

Forretningen kører bedre år for år. Struerboerne har i høj grad taget Struer Skrædder til sig. Der kommer mange bestillinger på tilretning og reparation af tøj, nye kalecher og hynder til både og ombetrækning af møbler, bilsæder med mere. Resten af landet er også begyndt at få øjnene op for den fine kvalitet i håndværket hos Struer Skrædder. Der kommer kunder fra Nord- og Sønderjylland, samt Sjælland.

Ny kaleche til en båd under tilblivelse (T. A. Wollenberg)

Især ombetrækning af møbler kræver meget plads. Derfor måtte Abed Algane se sig om efter større lokaler. De gamle symaskiner, som Abed Algane startede med er også blevet skiftet ud. Den nye butik i gågaden ligger mere centralt for kunderne og betyder ligeledes, at han bliver en del af Struers handelsstand.

Struer Skrædder har fået nye symaskiner (foto: T. A. Wollenberg)

Glade kunder betyder alt

Abed Algane ombetrækker mange møbler.

“Jeg giver liv til gamle møbler. Folk bliver glade og det betyder meget for mig”

Tilfredse kunder er den bedste reklame, da den gode oplevelse går fra mund til mund.

I butikken er der et lille sortiment af diverse sy-udstyr. Der er lidt usikkerhed om, hvad kunderne kan have brug for at købe til egne skrædderier. Derfor modtager Struer Skrædder gerne inputs fra kunderne om, hvad sortimentet skal indeholde i fremtiden. Så har du et godt tip, så henvend dig gerne til Struer Skrædder.

Abed Algane i Struer Skrædders butik (foto: T. A. Wollenberg)

Fremtiden for Struer Skrædder

Abed Algane håber på forsat opbakning og fremgang for Struer Skrædder. Abed Algane er i fuld gang med at forbedre sit dansk-niveau på VUC sideløbende med butikken i håb om permanent opholdstilladelse i Danmark. Det vil give ro, at den store indsats med at bygge Struer Skrædder op får lov at vare ved.

Hvis du er interesseret i at læse om dengang, da Struer Skrædder åbnede og Abed Alganes historie, kan du klikke på linket her:

Struer Skrædder – en ny butik i Struer med god service til kunderne – Struer Nyheder

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here