Home Erhverv Restriktionerne strammer på cafe Humlum

Restriktionerne strammer på cafe Humlum

0
Restriktionerne strammer på cafe Humlum
Irene Kristensen, forpagteren på cafe Humlum overtager Restarant Limone i Apollon Biografen. (Foto: ressefotoDanmark/Jørgen Sørensen)

Selskaberne, der normalt er cafeens vigtigste indtjening, er ramt af de restriktioner, coronaen medfører. I øjeblikket er det kun 10 personer, der må samles og det er der jo ikke meget selskab i.

“Det er selskaberne, der giver overskuddet,” fortæller forpagteren, Irene Kristensen. “Så havde vi regnet med, at vi kunne tage noget ind til jul, men der er vi jo også blevet ramt igen.Så det rammer også hårdt herude ved os også.”

Take away

Cafe Humlum vil begynde at køre “take-away” igen.
“Vi kører nogle tilbud på “take-away”. Så håber vi, at vi kan tjene lidt ind på den måde. Vi må jo kun have få inde i cafeen af gangen, så vi prøver at satse på mere ud af huset.” siger Irene Kristensen.

“Vi gjorde det sidste gang, der var de hårde restriktioner, og da var det populært, der var der god salg i det. Så nu prøver vi igen.”

“Vi har droppet vores dagens ret og kører kun med det, der er på menukortet, hvilket ikke er så meget. Folk bliver væk,” siger Irene Kristensen. “Heller ikke golfspillerne kommer ind og får den øl, de plejer at få.” (Cafe Humlum ligger i forbindelse med golfbanen,)

Hjælp af regeringens hjælpepakker

Irene Kristensen fortæller, at hun har fået hjælp af de hjælpepakker, der er vedtaget i forhold til konsekvenserne af coronaen:
“Jeg har fået lidt hjælp til de faste udgifter og til lønkompensation,” siger hun.

Hvor længe Irene Kristensen og cafe Humlum kan bære de hårde restriktioner er et godt spørgsmål, sukker hun.

“Det kan jo ikke blive ved med at gå. Men det skal nok gå indtil jul. Så håber vi, at der kommer noget, f. eks. små julefrokoster ud af huset, selvom det ikke helt store.” siger Irene Kristensen.

“Nu har regeringen jo forlænget hjælpepakkerneer, så der er der måske hjælp at hente,” håber Irene Kristensen.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here