Er Gud Hjemme kan ses online

Til december går Operaen i Midten i luften med en digital, inkluderende version af forestillingen ”Er Gud Hjemme”, som skal fylde de forskellige hjem med sang og musik.

I 2016 var adskillige små landsbykirker truet at nedlukning. Derfor spørger vi: Er Gud Hjemme? Skæbnen ville, at forestillingens tema igen er blevet aktuel i en verden, der oplever nedlukninger og begrænset adgang til de offentlige institutioner.

Forestillingen er skabt og produceret af Operaen i Midten tilbage i 2016 med Pia Rosenbaum, Lars Oluf Larsen, Lars Fjeldmose og Nina Schiøttz som de kreative kræfter.

– Med den digitale version skaber Operaen i Midten nye veje for kunst og kultur til trods for corona restriktioner. Vore forestillinger er originale med et relevant og tilgængeligt indhold. Og med tanke på al den undervisning vore skolebørn er gået glip af er det endnu vigtigere at tilbyde børn og unge et alternativ til den normale skolegang.

Den nye kommunikationsplatform er udarbejdet i samarbejde med online markedsføringsbureauet Content Crew, der har base i Struer, som er Daniel Bernt Jensen, uddannet journalist, og Rinse Wevers, der tidligere har arbejdet for Google og Trustpilot.

Content Crew har specialiseret sig i at lave netbaserede markedsføring, som indeholder videoer og tekster bureauet selv producerer og markedsfører.

Pressemeddelelse/Operaen i Midten