fredag, september 22, 2023

Juleudstilling på Gimsinghoved

spot_img

Lørdag d. 12. november kl. 11.00 slår Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter atter dørene op til juleudstilling i den gamle proprietærgård.
33 dygtige og kreative kunsthåndværkere fra nær og fjern fylder de hyggelige og flot julepyntet stuer på Gimsinghoved med smukke og unikke genstande, som passer til enhver pengepung.
Oplev Struers hyggeligste juletradition og blev inspireret til både julegavekøb og værtsgaver.

Weekend workshops
Efter et par år, hvor juleudstillingen har haft lidt trange kår grundet pandemien, har vi I år valgt at tænke i nye baner og fylder weekenderne op med nye ideer og tiltag. Blandt andet kan man i weekenden den 19. og 20. november komme med til kreative workshops.
Den 19. november får vi besøg af krea-ekspert Gabriella Holm, kendt fra Go Morgen Danmark. Gabriella vil lave to workshops med fokus på hendes populære blomster i crepepapir. Gabriella har selv alle materialer med, således du kan hoppe ombord i glimmer, farve og det som ellers hører til papirblomsterfremstilling. Få de bedste tips og tricks fra Danmarks krea-dronning no. 1.

Den 20. november er der workshops med Butik BB. Få tips, tricks og inspiration til dekorationer eller kranse, når Birgitte Buskov fra Butik BB åbner op for 2 workshops på 1. salen på Gimsinghoved. Birgittes kreationer er altid lavet med fokus på brug af naturmaterialer og dette vil også afspejle sig i de materialer man kan vælge imellem, hvis man tilmelder sig et at Birgittes spændende workshops.

Ønsker du at deltage i workshop med Gabriella og Birgitte skal du tilmelde dig på forhånd. Se mere på facebook eller kontakt os på Gimsinghoved.

Smag på julen
Søndag den 4. december kommer der ekstra fokus på julelækkerierne. På Gimsinghoveds 1. sal laver vi nemlig et lille marked, hvor du smage og købe lækkerier til julen. Smag på vin, snaps, chokolade, kaffe og mange andre lækre specialvarer, som er gode til julen.

Børnenes fest
Julen er jo også børnenes fest, og derfor har vi til juleudstillingen også gode aktiviteter til børn. Igennem hele udstilling vil der være muligt at komme på Nisseløb i Gimsinghoveds flotte haven. Tæl nisserne i haven og vær med i konkurrencen om en flot præmie.
26. november genopliver vi traditionen med juletræsfest, når byens børn inviteres til dans om juletræet og et møde med julemand. Der vil være slikposer til alle børn.

Udstilling er åben fra lørdag den 12. november til og med den 16. december. Åbningstider er tirsdag – søndag fra kl. 11.00 – 16.00. Mandag lukket.

spot_img
spot_img
spot_img