Forside Arrangementer Ulf Pilgaard besøger Midtpunktet Thyholm

Ulf Pilgaard besøger Midtpunktet Thyholm

Mit liv som Ulf

Glæd jer til et fantastisk foredrag med Ulf Pilgaard – hvor mere end 50 års sjov, revy og teater bliver sat sammen

Ulf Pilgaard fortæller nu endelig, efter mere end 50 år med hovedroller på landets teater- og revyscener, i radio samt i tv-serier og film, hele historien om sin enestående karriere. Tag med Ulf på en rejse tilbage til gennembruddet på ABC Teatret, de mange forskellige roller på teatrene og de mere end 30 år i Cirkusrevyen.

Gennem foredraget giver Ulf også sine tilhørere et unikt indblik i de store personligheder, som han arbejder og har arbejdet sammen med blandt andet Dirch Passer, Preben Kaas, Morten Grunwald, Claus Ryskjær og Lisbet Dahl. Det hele serveret i en humoristisk og overraskende fortælling om opvæksten i et præstehjem og med sjove anekdoter fra skuespillerverdenen samt tankevækkende historier om at finde sin egen plads i livet.

”Vi glæder os enormt meget til at få besøg af teater- og revybranchens største skuespiller. Sidste år havde vi besøg af Ghita Nørby med stor succes, så vi var ikke i tvivl om at Thyholmerne og andre interesserede også skulle have muligheden for at opleve Ulf Pilgaard, der jo er en af Danmarks mest elskede skuespillere” Kristian Hedegaard, centerleder Midtpunktet

Ulf Pilgaard kommer til Thyholm tirsdag den 26. november. Foredraget starter kl. 19.00 med 2 x 45 minutters fortællinger om Ulfs fantastiske liv på de skrå brædder. I pausen serverer Midtpunktet Thyholm kaffe og kage. Dette er inkl i billetten.

Billetsalget startede 3. maj på midtpunktetthyholm.dk

Pressemeddelelse/Midtpunktet Thyholm