Struer Nyheder Dina Thorslund ved indvejningen i Horsens
Dina Thorslund vejede ind med 55,2 kg før kampen mod April Adams. (Foto: KGZ Fougstedt)

Nummer ét er at være der selv, nummer to er at se det i fjernsynet, men kan du ikke nogen af delene, så er nummer tre lige sagen: Struer Nyheder sidder ved ringside i Horsens i aften. Klar til at rapportere om Dina Thorslunds VM kamp mod den australske udfordrer April Adams.<

Og vi rapporterer live og direkte. Struer Nyheder sender rapporter Leif Madsen og fotograf Lasse Quintus til Forum Horsens. Så følg kampen her på vores Facebook.

De to fightere

Både Dina Thorlund og April Adams klarede vægten under indvejningen fredag. Der er kun 300 gr. imellem dem i Dinas favør. (Foto: KGZ Fougstedt)

Gæsten først:
April Dominique Adams, med tilnavnet Armageddon (dommedag), er 31 år.
Hun har filippinske rødder, men i dag i Brisbane, Queensland, Australien.

Adams havde sin debut som professionel bokser i 2015 og har siden bokset 13 kampe, hvoraf hun har vundet de 11, 4 på KO, har bokset én uafgjort og tabt én tilbage i 2016.

Adams har siden 2016 været WBO’s Asia Pacific mester, ligesom hun er australsk mester.

Dina Thorslund er 25 år, som bekendt født i København. Hun er uddannet fysioterapeut og arbejder i børnehuset Nova i Holstebro. Hun er mor til Adrian på 5 år.

Dina havde sin professionelle debut i 2015 i Tyskland mod Petra Podraska, en kamp hun vandt på TKO, som det hedder.
Dina har bokset 13 kampe og har vundet dem alle, 6 af dem på KO.

Struer Nyheder Dina Thordslund
Dina Thorslund med sit WBO vm bælte efter kampen mod Alesia Graf. Foto: SQ Foto/Lasse Quintus

Dina Thorslund bokser i stald hos den tyske promotor Team Sauerland, én af Europas store promotorer. Hun har været regerende WBO mester siden 25. August 2018, og regerende WBC Interim mester i Super bantamvægt siden 10. marts 2018
Hun har tidligere vundet WBC Youth og EBU Europamester titlerne i Super bantamvægt.

Programmet i Horsens.

Struer Nyheder vil naturligvis koncentrere sig om Dina Thorslunds kamp. (Hun bor trods alt i Bremdal.) Men vi vil da referere fra andre kampe med de boksere, vi kender fra stævnerne i Struer.

Programmet kan hentes her: Program

Billetter og gratis bus

Man kan stdig købe sig en billet og møde op i Horsens for at støtte Dina
Billetter til “Thunder From Down Under” kan købes online på www.ticketmaster.dk eller ved at ringe på 70 15 65 65.

Den gratis bustransport kører fra Struer kl. 16.30 lørdag den 22. juni og returnerer efter VM-titelforsvaret cirka kl. 23.30. Et sæde på en bus skal bestilles på forhånd, og passagererne skal allerede have købt en billet VM-arrangementet i Forum Horsens.

Tilmeld dig gratis til busturen til ‘Thunder From Down Under’: Dina Thorslund vs April Adams via dette link: http://po.st/StruerBusbillet