Damerne er i 2. division

3. Division damerne fra Struer Håndbold sluttede sidste sæson på en 3. plads og missede dermed muligheden for opspil til 2. division.

Nu er der imidlertid trukket et hold ud af 2. division og Struer Håndbold har fået tilbudt plads. Efter en dags betænkningstid og samtaler med spillere og trænerteamet, har Struer Håndbold valgt at sige ja tak til udfordringen.


Det bliver derfor ikke NSK, Krunderup, GNIF Lemvig og Mejdal der gæster Struer Energi Park i denne sæson, men derimod klubber som Ikast Håndbold, Aalborg, Sæby og Aars. Der er dog stadig lokalopgør i puljen, da både Mejrup Hvam og HH90 spiller i samme pulje. En rigtig svær pulje, hvor en del af holdene er reserve for klubbernes ligahold.

Træner Søren Toft er ikke et øjeblik i tvivl om, at udfordringen 2. division bliver en af de helt store for de lokale spillere. ”Vi kommer til tabe mere end vi vinder – men vi vil kæmpe for hver eneste point” Oprykningen kommer så tæt på turneringsstart, at der ikke kan ændres på forberedelserne til turneringen.

Der var måske nogle ting, vi ville have ændret en smule, men vi spiller med de forudsætninger vi har udtaler Søren Toft, der ikke ligger skjul på, at en forstærkning eller to er velkommen.

Vi har et godt hold, men skulle der være nogle spillere, der kan se muligheder i at spille 2. division i Struer, så skal de være mere end velkomne til at kontakte mig eller klubben siger Søren Toft. Også fra klubbens bestyrelse bakkes der op om Søren Tofts udtalelser. Således hører Peter Johannesen gerne fra både spillere og sponsorere der ønsker at være med på den kommende rejse i 2. division.

/kenneth Ørum