Forside Arrangementer Nostalgi i topklasse, når Moonjam kommer i Struer Energi Park

Nostalgi i topklasse, når Moonjam kommer i Struer Energi Park

Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne. Moonjam kommer til Struer Energi Park den. 31. Oktober 2020.

Har man været til en Moonjam-koncert, så ved man, at de live skaber en dans-og syng-med-oplevelse. De kan tage publikum på en enestående rytmisk rejse ud i universet og ind i deres inderste følelsesregister, skriver Struer Energi Park i sin pressemeddelelse.

Morten Kærså og brormand, Rasmus Kærså, har holdt fast i Moonjam-konceptet, ikke mindst i løbet af de sidste fem til seks år, hvor de har turneret med mere end 60 koncerter om året. De spiller deres store kendte numre som “Bag de blå bjerge”, “Gennem ild og vand”, “Belisa”, “Annabella”, “Midsommernat”, “Shaida” og mange flere.

Det bliver en nostalgisk aften med et af de bedste danske bands gennem tiden. Så kom til en nostalgisk aften, hvor du vil blive ført tilbage til de vilde 80’ere og 90’ere.

Dørene åbnes kl. 19.00, og koncerten starter kl. 20.00. Arrangementet afvikles med respekt for Covid-19, og er et siddende arrangement. Der sælges kolde fadøl, vand m.m hele aftenen. Billetprisen er 199.- kr pr stk, og kan købes på www.struerenergiparkevents.dk.