Limfjords Cup 2019 Struer Svømmeklub

0

9 individuelle medaljer ved Limfjords Cuppen 2019 til Struer Svømmeklub

I den forgangene weekend blev det traditionsrige Limfjords Cup i Struer Svømmehal afviklet for 39. gang.

Stævnet havde deltagelse af knap 500 svømmere fra 20 klubber, og med i alt 3000 starter blev det en tæt atmosfære både lørdag og søndag i Svømmehallen i Struer Energi park.

Limfjords Cuppen bød således på mange timers intens svømning med virkelig hård konkurrence i mange grupper og løb.

Struer svømmeklubs støtteforening havde også en travl weekend, men vil samtidig gerne takke alle frivillige for et fantastisk stævne og den store opbakning.

Der blev knoklet på Parkskolen, i hallen, ved spisningen og på mange forskellige poster. Mange tak for hjælpen til alle de frivillige der har hjulpet hele weekenden, det er et kæmpe arbejde at få “hjulet” til at løbe rundt, men når vi hjælper hinanden, er det sjovt og hyggeligt at få et indblik i hvordan et så stort stævne med knap 600 svømmere, træner mm løber af stablen.

Det blev til i alt 9 individuelle medaljer til svømmerne fra Struer Svømmeklub.

Søren Winther Hald viste stor styrke i Butterfly med 2 guld og 2 sølvmedaljer. Felix Piontkowitz vandt 2 sølv i bryst, og endelig hentede Lasse Klint Nielsen en sølv og 2 bronzemedaljer i bl.a. de korte sprint løb i fri