Struer Nyheder Adam The Wolf Bashanov
Den gamle Struer-dreng, Adam Bashanov vandt sin kamp mod Ivan Nikolov (Bulgaria)(Foto: KGZ Fougstedt)

Adam The Wolf Bashanov er igen på programmet den 19. januar, når Dina Thorslund skal forsvare sit VM bælte.
Adam er gammel Struer-dreng, og han har stadig mange venner i Struer, og kommer tit til byen.

Adam Bashanov er 25 år gammel og har indtil videre bokset 4 professionelle kampe, hvoraf han har vundet 2 og tabt 2.
Han kom til Struer som 14 – 15 årig og gik på Østre Skole og blev derefter student på Struer Statsgymnasium. Familien flyttede så til Vejle.

Adam begyndte at bokse i Struer Amatør Bokseklub, men efter flytningen til Vejle begyndte han at bokse i Aarhus, hvor han også var en del af landsholdet.

I dag er han pædagogstuderende, men har også en uddannelse som handelsøkonom.

Stadig tit i Struer 

“Jeg har mange venner i Struer. Det er ikke bare fans, men venner,” siger Adam. “Jeg har rigtig mange venner i Struer. Jeg føler, at hele Struer er mine venner. Sådan bliver jeg betragtet, føler jeg”

“Jeg er tit i Struer, som jeg stadigvæk er min hjemby,” fortæller Adam, som i bokseringen bærer tilnavnet The Wolf. “Og jeg overnatter måske hos nogle kammerater inden stævnet den 19. Men jeg har også et hotelværelse, så vi beslutter, om jeg sover på hotellet, eller jeg overnatter hos en ven.”

Struer er en hjemmebane

Det er tredje gang Adam bokser i Struer Energi Park foran det trofaste publikum. Når The Wolf kommer ind i hallen lyder der ulvehyl fra tilskuerrækkerne.
“Jeg glæder mig at gå ind i ringen, når alle skal de mig,” siger Adam. “Og jeg håber på, at jeg kan give dem er sejr.”

Adam har set en enkelt kamp med sin modstander, bulgarske Ivan Nikolov (2-5-1).
“Han ser ud som en stærk mand, men rent boksemæssigt er jeg på et højere niveau end ham,” mener Adam, der også siger, at han godt kan tage et par på hovedet af den modstander, uden at det gør noget.
“Men jeg håber ikke, at hans styrke alligevel tager over. Og jeg vil gøre mit til, at det bliver en kort kamp.”
“Jeg lover, at folk får et godt show den 19. januar, og at jeg viser noget flot teknisk boksning.”

“Jeg træner altid hårdt og bokser de kampe, der kommer. Jeg bokser for at bokse. Jeg elsker at bokse, og jeg vil gerne give folk nogle fede kampe.”

“Når ulvehylet lyder ved hele Struer, hvem det er der kommer ind,”  smiler Adam. “Når publikum bakker mig op med ulvehyl og opmuntringer, giver det ekstra energi. Det gør det fedt at bokse i Struer, som jeg ved er min hjemmebane.”

Billetter

Struer Nyheder Double Trouble stævnet

Billetter til stævnet, hvor hovedkampen er Thorslund vs Graf, er tilgængelige online via www.ticketmaster.dkeller ved at ringe til 70 15 65 65.