Forside Sport Dina Thorslund endelig tilbage i ringen i Struer Energi Park

Dina Thorslund endelig tilbage i ringen i Struer Energi Park

Dina Thorslund (14-0, 6 KOs) skal forsvare WBO World Super Bantamweight-titlen mod den tidligere verdensmester Nina Radovanovic (14-3, 3 KOs), når boksning vender tilbage til Danmark den 26. september i Struer Energi Park.

Dina Thorslund er igen i stald hos promotor Team Sauerland for at levere endnu en spændende bokseaften, når den danske stjerne er hovednavn for femte gang i sin hjemby Struer. Det er tredje gang Thorslund skal forsvare WBO VM-titlen, som hun vandt enstemmigt på point over Jessica Arreguin Munoz i 2018.
”Jeg er glad for at arbejde sammen med Team Sauerland igen. Samarbejdet fungerer rigtig fint. Det giver mig noget ro i opbygningen til kampen, da jeg ved, at de ved, hvad de laver, så jeg skal bare koncentrere mig om boksning,” siger Dina
 
I ringen igen

”Jeg ser virkelig frem til at bokse igen,” siger Dina Thorslund. ”Det er over et år siden, jeg sidst var i ringen, og min motivation er kun vokset, så jeg ser virkelig frem til det. Nina Radovanovic er en god modstander, der arbejder hårdt. Jeg forventer, at hun vil prøve at sætte mig under pres, men det vil hun ikke lykkes med.”
 
“Pandemien satte en stopper for, at jeg kunne komme i kamp, men min vilje har den ikke påvirket. Folk kan se frem til en toptunet Dina den 26. september. Jeg har trænet og ventet længe på denne kamp, så jeg forventer at være skarpere end nogensinde.”
 
Nina Radovanovic

Dina kan forvente en hård test, når hun vender tilbage til ringen for første gang efter sin point-sejr over April Adams i juni 2019. Hendes modstander Radovanovic er en erfaren fighter. Den 28-årige serber er tidligere IBO-verdensmester, og hun har to gange kæmpet om WBC-titlen.
 
”Jeg er meget begejstret for at møde Dina,” siger en selvsikker Radovanovic. “Jeg har set et par af hendes kampe, og det ser ud til, at vi har det samme temperament. Hun er en stærk fighter, så jeg forventer, at kampen bliver meget attraktiv for publikum.
 
“Jeg har haft flere titelkampe, som allesammen har været fantastiske. Jeg har fået en masse erfaring fra dem alle, som jeg vil bruge til min fordel. Det er ikke noget nyt for mig at bokse væk hjemmefra i min modstanders land. Det elsker jeg! Jeg glæder mig. Jeg tror, at de danske fans får sig en overraskelse.”
 
Team Sauerland er glad for den nye udvikling

”Vi er rigtig glade for at bringe boksning tilbage til Danmark,” siger promotor Nisse Sauerland. ”Vi er glade for at arbejde sammen med Dina igen, og vi ser frem til at vende tilbage til Struer for femte gang, hvor vi denne gang vil samarbejde med TK Promotion om at levere endnu en spektakulær bokseaften i Struer Energi Park.”
 
“I lyset af Covid-19-pandemien vil vi naturligvis tage alle de nødvendige forholdsregler for at sikre forholdene for tilskuere, boksere og officials. Vi vil arbejde tæt sammen med Dansk Professionel Bokse-Forbund og fortsætte med at følge de seneste vejledninger og råd fra de danske myndigheder.”