Forside Nyheder 7.000 likes til Struer Nyheder.

7.000 likes til Struer Nyheder.

7 år og 4 måneder efter opstart, har Struer Nyheder rundet endnu et rundt tal. 7.000 likes på vores facebookside, og lidt flere følgere. Det har været 7 år med massere af nyheder fra Struer og om Struer.

Struer Nyheder har bragt glæde, sorg, sjov og alvor. Vi har bragt historier om virksomheder og de helt helt almindelige folk i Struer kommune. Vi har bragt fortællinger om folkene der får tingene til at ske, de ildsjæle der er fundamentet til et solidt lokalsamfund. Men vi har især nydt at bringe de gode fortællinger fra vores by, Lydens By

Vi på Struer Nyheder vil gerne takke alle jer læsere der følger os hver eneste dag. Jer der er med til at skabe en debat og en klap på skulderen til dem der fortjener det. Det er jer der giver os lysten til at bruge tiden som frivillig.

Og ja, det kan jo smutte med en skrivefejl i ny og næ, men vi gør altid vores bedste. Skulle der nu sidde en, med lysten til at skrive, rette eller andet redaktionelt, så er man velkommen til at være med. Bare send os en PB, og vi vil tage kontakt til dig.

Venlig hilsen redaktionen Struer Nyheder.