Vennekreds bekymret for besparelse på terapeutfunktionen på de kommunale plejecentre

spot_img

I budgetforslaget som i øjeblikket er ude i høring, der reagerer Vennekredsen fra Bangs Have nu på at der skal spares lidt over en million kroner på en omlægning af terapeutfunktionen på de kommunale plejecentre. I stedet for at have to ergoterapeuter lægges der op til at hver af de tre plejecentre vil få en bevilling på 300.000 kr til en aktivitetetsmedarbejder.

– En enkelt medarbejder har ikke en chance for at kunne få det til at fungere, og som frivillige er vi dybt afhængige af de to ergoterapeuter, vi arbejder sammen med for at få tingene til at ske, understreger fortæller Sys Poulsen fra Vennekredsen på plejecentret Bangs Have til Dagbladet Holstebro.

– Vi afskaffer ordningen med de to ergoterapeuter, som har været tilknyttet de enkelte plejecentre i Struer Kommune. Men beboerne vil stadigvæk have mulighed for at hente hjælp fra en ergoterapeut, når der er behov for det, forklarer Steen Jakobsen, formand for Social-, Sundheds-, og Arbejdsmarkedsudvalget i Struer Kommune til avisen.

spot_img
spot_img
spot_img