Struer Håndbold: 3. division damer

spot_img

Søndag d. 11/2 tog Struer 3. division damer imod rækkens nr. 5 fra Skanderborg og på papiret var det en kamp der skulle vindes, for at holde fast i 2. pladsen i rækken.

Men det var som om at Struer kom ud til kampen uden energi og der var ikke rigtig noget der fungerede. Skanderborg derimod kom ud med masser af energi i angrebspillet og stod godt i forsvaret, så Struer skulle virkelig arbejde for at finde nogle huller. Struer bagud 2-4 efter 7min.

Skanderborg forsatte det flotte spil og kom nemt til deres chancer, og scorede forholdsvist nemt. Struer kæmpede hårdt for at hænge på, men måtte gå til pause bagud 9-14 til et velspillende Skanderborghold.

Struer kom ud til 2. halvleg med lidt mere energi og forsøgte med et mere offensivt forsvarsspil, hvilket ved første øjekast så ud til at virke, men Skanderborg fandt hurtigt nye løsninger og forsatte deres gode spil og Struer havde en OFF day hvor intet fungerede.

Efter 55min var Struer bagud 17-25 og det lignede en stor afklapsning. Struer fik dog pyntet lidt på det i de døende minutter og endte med et nederlag på 20-26

Nederlaget betyder, at næste kamp bliver helt afgørende for holdets muligheder for at komme i opspil til 2. division. Søndag den 4. marts skal Struer Håndbold møde den direkte konkurrent til 2. pladsen, Østbirk.