Struer Borgerforening besøgte Struer Statsgymnasium

Struer Nyheder Struer_Statsgymnasium
Struer Statsgymnasium og Struer kommune er enige om en beregningsmodel for fremtidige 10. klasses elever.

Struer borgerforening har på sit første virksomhedsbesøg siden Corona nedlukningen, været på visit ved Struer Statsgymnasium fredag d. 24. september.

Der var god opbakning til arrangementet, hvor Vicerektor Christian Donslund gav et meget interessant oplæg om skolen som uddannelsessted og arbejdsplads, specielt afsnittet omkring IB uddannelsen og kostskolen, hvor der bor 156 elever fra 22 nationer, vakte stor opsigt blandt Borgerforeningens medlemmer.

Flere udtalte efterfølgende, at de slet ikke var klar over, at skolen var så stor og rummede så mange uddannelser som den gør, ”Her er der da virkeligt noget at være stolt af som Struerboer” var der en der udtalte.

Efter oplæg og en rundvisning på skolen var der middag for Struer Borgerforenings medlemmer, ligeledes på Gymnasiet, hvor der blev serveret en fantastisk Tapas fra MENY, og vinsmagning med gode vine fra Vin & Kunst.

Alt i alt et vellykket arrangement hvor der blev knyttet sociale bånd, folk fik noget godt at spise samt blev en smule klogere på, hvad det er for en by vi bor i!

Dette bliver også temaet for borgerforeningens fremtidige arrangementer, hvis du tænker at det kunne være noget for dig, er du mere end velkommen til at besøge borgerforeningens hjemmeside www.struerborgerforening.dk hvor du kan se programmet for kommende arrangementer og indmelde dig.

/Pressemeddelelse fra Struer Borgerforening