Stine Bramsen Duo med Kajsa Vala- musik i haven på Gimsinghoved

spot_img

Nu får du mulighed for at opleve en af landets største sangerinder helt intimt og tæt på, sammen med en af landets bedste guitarister, når Stine Bramsen og Kajsa Vala lægger vejen forbi parkscenen på Gimsinghoved den 6. juni.

Oven på en række store koncerter med band i 2022 og 2023 har Stine Bramsen og Kajsa Vala besluttet sig for at tage rundt og spille bare de to, helt akustisk og helt alene. De kommer til at spille en række af Stines egne sange, men der bliver også plads til en helt ny sang eller to, en fortolkning fra Alphabeat-kataloget samt et par andre overraskelser. Stine udtaler om de kommende koncerter:

På min sidste tour skruede jeg ned for band størrelsen og op for intimiteten med

publikum. Det kom der noget virkeligt godt og ærligt ud af synes jeg og Kajsa og jeg kunne mærke vi fik lyst til at undersøge det nærmere. En spirende lyst til at tage ud og spille bare os to, fordi vi har en ret unik harmoni mellem os både musikalsk og menneskeligt. Jeg har også fået mod på at snakke lidt mere mellem sangene og vise lidt flere sider af mig selv og jeg synes samarbejdet med

Kajsa skaber den fineste ramme til netop det – og jeg glæder mig helt vildt!”.

Kajsa Vala er kunstner i egen ret og har udgivet 3 albums siden hun debuterede i 2016. Hun er uddannet på konservatoriet og har boet og arbejdet som sangskriver i Nashville. Hun er selv en sanselig vokalist og en guitarist, der virkelig mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar. Senest var de to aktuelle sammen i den soulede single-udgivelse ’Sunday Morning’.

Kajsa og jeg kommer til at tage røven på folk. Ja, det skal nok blive stille og fint, men det skal også nok blive energisk og opløftende. Det, at Kajsa og jeg har det så sjovt sammen som vi har, det tror jeg publikum kommer til at mærke ret tydeligt”.

Stine Bramsen og Kajsa Vala spiller løbende i den første halvdel af 2024, indtil Stine Bramsen i august starter prøverne til Teaterkoncerten ”Sange Fra Byens Hjerte”, der har premiere til september.

Oplev også sangerinden Vingard, som går på parkscenen før Stine Bramsen og Kajsa Vala. Hun har fra en tidlig alder skrevet sange som tager udgangspunkt i hendes dagbogsskrivning, hvor der bliver givet plads til fejl og sat ord på de tanker, som er fanget i hendes hoved. Som årene er gået er barndommens uskyldige tidsfordriv blevet en levevej, hvor sangskrivningen har modnet sig til en essentiel udtryksform. Sangene udfolder sig især i mødet med mennesker, hvor det indre sårbare rum opløses. Vingard deler ud af en opmærksomhed, som sætter lytteren i et følt fokus og skaber god energi. Muligheden for at tage folk i hånden og sende sin egen fremdrift i deres retning, rører hende dybt. Aftrykket kommer som en oplevelse af at være en del af noget større, hvor Vingard med sin ærlighed går forrest og giver plads til tvivl, tanker og historier fra alle, som lytter med.

Glæd dig til en skøn aften i Gimsinghoveds flotte have, hvor fuglefløjt, højt til himlen og skønne sangerinder går op i en højere enhed.

spot_img
spot_img
spot_img