Sound Hub Denmark anerkendt blandt Europas førende startup hubs

spot_img

Financial Times har netop offentliggjort en liste over Europas bedste inkubatorer og acceleratorer.
Blandt 2600 hubs er Sound Hub Denmark blevet anerkendt for ’bedste kontor og lab facilitet’ i Europa, den bedste hub i Danmark, samt samlet set den 34. bedste startup hub i Europa.

Sound Hub Denmark er netop blevet anerkendt for sit banebrydende arbejde som international inkubator og accellerator for startups med lyd af Financial Times, der netop har offentliggjort listen over ’Europe’s Leading Start-Up Hubs 2024’. En anerkendelse, som cementerer det internationale miljø for lydinnovation, som blev skabt i Vestjylland i 2018.

Financial Times har analyseret 2600 hubs, for at finde de 125 mest anerkendte i Europa. På listen er der alt fra etablerede universiteter, over virksomhedsinkubatorer til fuldt kommercielle acceleratorer.

Analysen baseres primært på udsagn fra tidligere inkubator/accelerator deltagere indenfor seks kategorier. Uafhængige eksperter, herunder business angels, VC’er, iværksættere og akademikere har ligeledes givet input.

Dykker man ned i den offentliggjorte analyse, har Sound Hub Denmark disse placeringer blandt de 125 mest anerkendte startup hubs i Europa:

  • Nr. 1 – Bedste kontor og lab facilitet (‘Office & Lab space) i Europa
  • Nr. 1 – Bedste startup hub i Danmark
  • Nr. 4 – Bedste startup hub i Scandinavien & Baltikum
  • Nr. 18 – Bedste placering blandt de adspurgte tidligere programdeltagere (såkaldte: alumni)
  • Nr. 34 – Samlet placering ud af de 125 bedste hubs i Europa
  • Nr. 39 bedste placering indenfor adgang til netværk
  • Nr. 51 bedste placering indenfor mentoring og uddannelsesudvikling

Sound Hub Denmark har siden etablering udviklet og drevet danske inkubationsprogrammer og internationale acceleratorprogrammer; herunder verdens eneste soundtech accelerator program. Det vedholdende arbejde med at støtte talentfulde lyd-startups anerkendes nu i denne europæiske kortlægning.

En vigtig anerkendelse af lyd innovation i Denmark

Administrerende direktør i Sound Hub Denmark, Peter Petersen, anser det som en stor anerkendelse:

Vi er beærede og stolte over, at vores tidligere programdeltagere anerkender og værdsætter Sound Hubs støtte på deres vækstrejse – så vores fællesskab indenfor lyd, nu er listet i den bedste tredjedel af alle hubs i Europa. Samtidig betoner det vigtigheden af – i en verden med mange virtuelle snitflader – at fysiske rammer i form af kontorfællesskaber, testfaciliteter/labs og adgang til råd og vejledning fra eksperter er værdifulde for innovations- og acceleratormiljøer, såsom det Sound Hub Denmark tilbyder.’

Se link til Financial Times ’Europe’s Leading Start-Up Hubs 2024’ liste her:

https://rankings.ft.com/incubator-accelerator-programmes-europe/c/ranking

spot_img
spot_img
spot_img