Slut med at være flink – nu vil Dinas træner, Thomas Madsen have en knockout-sejr

Dina Thorslund træner, Thomas Madsen, tror på knockouten, når hans bokser forsvarer WBO VM-titlen i superbantamvægt mod Nina Radovanovic lørdag i Struer Energi Park.

“Dina har været lidt for flink i sine kampe,” siger Madsen, der har arbejdet med at få Thorslund til at afslutte bedre op til lørdagens kamp.

Hårdtslående Thorslund har ikke haft en knockout-sejr siden marts 2017.

“Dina har været for afventende. Når hun har ramt modstanderen, har hun trukket sig lidt og suget noget luft i stedet for at følge op og gå efter knockouten. Det har vi arbejdet på at forbedre.”

“En dag står hun i en kamp, der er så tæt, at der ikke er plads til at tage et skridt tilbage. Så hun skal følge op, når muligheden byder sig. Tvinge sig selv til at slå. Når man har ramt én gang, skal man ikke være tilfreds, men presse på igen.”

Respekt for Nina Radonanovic

Thomas Madsen har respekt for Dina Thorslund serbiske modstander, men han tror på, at hans bokser omsætter den målrettede træning til en knockout-sejr.

“Radovanovic kan kun bokse fremad, og det vil vi gerne have stoppet. Og jeg tror på, at Dina stopper hende. Vi undervurderer hende på ingen måde, hun kan helt sikkert noget. Hun er god teknisk, hun har en rigtig god amatørskoling. Men vi ved, hvad hun vil, der er ikke noget hokus pokus. Og jeg føler, vi er godt forberedt.”

“Efter så lang en pause kan man være nervøs for, om sulten er der, men det er den i den grad. Den sidste sparring var rigtig opløftende. Det er noget af det bedste, jeg har set fra Dina. Så jeg glæder mig.”

Programmet

På undercardet finder man den kroatiske sværvægtsstjerne Filip Hrgović (10-0, 8 KOs) og de danske talenter Oliver Zaren (2-0, 2 KOs) i sin Sauerland-debut, Oliver Møllenberg (5-0-1, 3 KOs), Jacob Bank (pro-debut) og Payman Akbari (1-0, 1 KO).

Kampene vises på Viaplay og TV3 Sport.

Pressemeddelelse/Team Sauerland

Følg også stævnet på Struer Nyheders Facebook