fredag, januar 27, 2023

Sara Grabow og Den Gamle Sangskat i Folkets Hus

spot_img

Alle tiders danske klassikere” mindes i Folkets Hus mandag den 12. december

Den musikalske pigetrio, bestående af Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper, genopfrisker kendte og elskede klassikere fra 30`erne til 60`erne, når Folkets Hus kl. 16.30 slår dørene op for en fyraftenskoncert.

Liva Weel, Otto Brandenburg, Grethe & Jørgen Ingemann, Gitte Hænning m fl. bliver på behørig vis mindet, når Sara Grabow synger de skønne gamle sange flankeret af guitar, kontrabas og kor.

Lyt med når pigerne spiller op med hjerteskærende, morsom og livlig tekst og musik, ganske enkelt nogle af danmarkshistoriens allerbedste kompositioner!

Vug med i sædet eller tag en swing-om og få sat vores samtid i perspektiv af tidligere tiders populærmusik med intelligente, kreative og uforudsigelige sange, der hver især har noget på hjerte. Eftermiddagen byder også på kaffe og kage, som er inkluderet i billetprisen. Billetter kan kun købes i forsalg.

Trioen har spillet sammen mange år og udforsket klassikere på tværs af tid og sted fra danske ”Glemmer Du” og ”Dansevise” til amerikanske ”Mister Sandman” i egen dansk oversættelse.

Sara Grabow (vokal, ukulele), Eva Skipper (bas, kor) og Martine Madsen (guitar, kor) har forfinet samspillet år for år med et særligt fokus på 3-stemmig samklang og smukke, nordiske arrangementer.

Sara Grabow, der er datter af Sebastian, har i mange år også fortolket sin fars fantastiske sange.

Glæd dig til en eftermiddag, hvor de gamle danske klassikere bliver hevet frem fra gemmerne og får nyt liv, når Folkets Hus inviterer til fyraftenskoncert. Billetter kan købes på ticketmaster og i døren til koncerten – og du kan ombytte din billet til en genstand i baren.

spot_img
spot_img
spot_img