Så er det tid for motorshow i Struer igen.

spot_img

Havnen bliver området, du skal søge mod, hvis du kan lige motorlyd og dækrøg, eller måske få dig en tur i en af bilerne. Det er den femte motorfestival, du har chancen for at opleve.

-Vi har i år vanvittig mange kørere tilmeldt til opvisning på banen, fortæller Bo Jürgensen, én af arrangørerne af Struer Motorfestival, der løber af stablen i den kommende weekend.

-Vi har i år to opvisningsbaner, fortæller han. -Vi har en bane, en såkaldt rookie-bane, hvor de knapt så øvede kan vise deres kunnen. Så kan de få deres egen bane aT LEGE PÅ. Kun på den måde bliver de dygtigere.

Den bane kommer til at ligge på gårdspladsen på det gamle slagteri. Så på den måede udvider festivalen sig om pladsmæssigt.

-En andet nyt punkt på programmet er Momstertrucks. Og de vil slutte af med at kvase biler, sådan noget som man ellers kun ser i fjernsynet, fortæller Bo Jürgensen., der også røber, at man har fundet nogle gamle biler.

Struer Nyheder Struer Motorfestival Bo Jürgensen
Bo Jürgensen er igang med den femte Struer Motor Festival

Struer Motorfestival lover gang i den over det hele

Både havnebasinnet og asfalten omkring havnen, bliver fyldt af motorlyd og dristige chauffører.

-I havnen kommer der både jetski, ripbåde (som man kan købe sig en tur i) og så kommer der også nogle små, hurtige både.

-Vi har i år over 100 tilmeldiger, primært af driftere (dem, der fræser rundt på banen og brænder dæk af – red), fortæller Bo Jürgensen.

Det lader til, at vi kan forvente det helt store motorshow i weekenden med 100 driftere, highspeed biler og verdens bedste mc stuntkører, Mike Jensen.

Mød også den lokale Struer TCR Kører, Lars Højris, til Struer Motorfestival, hvor han kører mod Legend car – CrossKart – Dodge Viper – Lotus V8 m,m.

Publikumsfaciliterne er i top

-Ud over de to tribuner ved opvisningsbanen, er der også i år, som noget nyt, to skybarer. Det er terrasser på taget af baren, fortæller Bo Jürgensen. -Nedenunder er der en bar, hvor man så kan gå ovenpå på tagterrassen og så sig et godt vue ud over banen.

Den ene tagterrasse er dog forbeholdt VIP gæster, primært sponsorer.

Også rookiebanen ved slagteriet har sit publikumsområde.

Økonomien er altid spændende

-Den ser fornuftig ud, siger Bo Jügensen, -Vi har nogle gode, trofaste sponsorer, der ikke blot hjælper med økonomien, men også med at skaffe betonelementer, hegn og containere. Så der er mange, der støtter os.

-Hvis vi kun tager de økonomiske sponsorer, ligger vi lidt under det vi havde sidste år, men det er OK. Sådan vurderer vi det nu, siger Bo, der også roser Struer kommune for at være med.

Billetter kan købes på nettet på ticketmaster.dk eller ved indgangen.

spot_img
spot_img
spot_img