fredag, september 22, 2023

Resen KFUM U14 piger til påskecup

spot_img

Traditionen tro blev der afholdt påskecup i Holstebro, et cup som har for vane at tiltrække rigtig stærke hold fra både ind og udland. Her deltog Resen KFUMs to U14 pige hold i Holstebro påskecup, og dette med stor succes.

Resen 1 gik videre som 2’er i indledende pulje efter 2 sejre og et nederlag, som var til et 1. Divisions A hold fra Vadum. I Mellemgruppespillet tog pigerne to sejre ud af to mulige, og spillede sig dermed i semifinalen.

Her mødte de et stærkt hold fra HK73 Frederikssund. Pigerne måtte ud i en nervepirrende afslutning med forlænget spilletid før de kunne tage sejren på 13-12 og dermed kvalificere de sig til finalen. I finalen var pigerne helt Klar og gav de mange tilskuere en flot finale, som blev vundet 13-7 over et tysk hold.


Resen 2 var kommet
i en rigtig stærk pulje med to 2. Divisions hold samt et godt spillende tysk hold.
De unge piger kæmpede bravt alle mand, i de tre svære indledende kampe, dog med 3 nederlag.
Lørdag i mellemgruppespillet var Resen 2 helt klar til kamp og vandt begge kampe sikkert.
Så ville skæbnen at Resen 2 skulle møde det stærke tyske hold i kvartfinalen, hvor de måtte se sig besejret.

En fantastisk påskecup er ovre for pigerne, hvor samtlige piger har hygget sig på kryds og tværs af holdene, mellem kampene og efter kampene.

Der har hele stævnet igennem været stor opbakning fra forældre, søskende og bedsteforældre, både under og efter kampene har de været søde til at komme med mad og drikke.

/Kenneth Ørum

 

spot_img
spot_img
spot_img