”Rart at vende tilbage til en bane, jeg kender.”

spot_img

Mikkel O. Pedersen starter i årets tredje VM-afdeling på Spa-Francorchamps

Det bliver velkendt territorium, Mikkel O. Pedersen vender tilbage til, når han i den kommende weekend stiller op i årets tredje afdeling af FIA World Endurance Championship. Den finder sted på den klassiske Spa-Francorchamps-bane i Belgien.

”Efter at vi kørte sidste VM-afdeling i Portugal på Portimao-banen, som jeg ikke kendte, er det rart at vende tilbage til en bane, jeg kender,” fortæller racerkøreren fra Struer.

”Jeg kender Spa-banen rigtig godt, for den har jeg kørt mange løb på bl.a. i min tid i Porsche Supercuppen. Sidste år var jeg også med i VM-løbet på banen. Dengang var jeg med til at køre Project 1 Motorsports bil til en femteplads. Vi havde pacen i teamet til at komme på podiet, men et par af de andre teams havde valgt en anden strategi, som i sidste ende viste sig at være bedre.”

I år kører Mikkel O. Pedersen for Proton Competition, hvor hans makkere er franske Julien Andlauer og tyske Christian Ried.

”Det bliver mit tredje VM-løb med dem og teamet, og vi har fået opbygget et godt samarbejde. Samtidig skal jeg denne gang ikke bruge tid på at lære banen at kende, så vi har et godt udgangspunkt før løbet. Nu håber jeg så bare, at vi slipper for regnvejr, for vejret er altid en joker i det område, hvor banen ligger,” siger han.

”Vi får heldigvis mindre succesballast i bilen denne gang, selv om vi stadig skal have ekstra kilo i bilen for vores andenplads i mesterskabet. Det skulle gerne gøre, at vi kan være mere konkurrencedygtige end ved det forrige løb på Portimao.”

spot_img
spot_img
spot_img