Ny formand for Struer Erhvervsforening

spot_img

Bestyrelsen for Struer Erhvervsforening har i dag konstitueret sig med Jeanette Lund Houe som ny formand og Søren Smedegaard Rasmussen som ny næstformand.

Den nye bestyrelse vil styrke den erhvervsmæssige udvikling i Struer og vil arbejde for mere erhvervsvenlighed lokalt. Det kalder på en visionsplan, som bestyrelsen nu går i gang med at sætte ord på de næste uger.

– Erhvervsvenlighed handler også om at have en stærk erhvervsforening. Derfor sætter vi nu mere turbo på vores arbejde og vil udvælge nogle indsatsområder, som spænder bredt lige fra bæredygtighed over uddannelse og rekruttering til faglige netværk, siger Jeanette Lund Houe, der er nyvalgt formand.

Erhvervsforeningen vil også i højere grad række ud til lokale samarbejdspartnere og være med til at styrke samarbejdet på tværs i Struer til gavn for virksomheder og bosætning.

– Jeg vil gerne i dialog med både vores medlemmer og samarbejdspartnere og derigennem være med til at arbejde for endnu bedre forhold for virksomhederne her i Struer, siger Jeanette Lund Houe.

Visionsplanen præsenteres til erhvervsforeningens sommermøde den 31. maj.

Bestyrelsen består desuden af Dorthe Lund, Heino Vangsgaard, Anders Trærup og Bent Hargaard.

Bestyrelsen
spot_img
spot_img
spot_img