fredag, september 22, 2023

Nu er der atter tid til Limfjorden Rundt 2022

spot_img

Onsdag d. 14. september er Struer igen vært for Nordens største træskibssejlads ”Limfjorden Rundt”, der efter planen begynder at komme til Struer Havn fra omkring kl. 14:00 fortæller Eventchef Kim Høfler.

Der deltager mellem 60 og 70 træskibe til dette års Limfjorden Rundt, så der bliver meget at kigge på, når de flotte både lægger til kaj i Struer. Hvis vejret tillader det, vil Nordvestjysk Fjordkultur sejle paradesejllads med deres både i havnen kl. 14:00 d. 14. september.

”I lighed med tidligere år er der involveret en række samarbejdspartnere der sikrer, at man foruden det smukke syn af skibene kan få stillet sin sult og tørst og høre lidt god musik. I det store telt på ”Promonadekajen” vil der som tidligere år fra kl. 14:00 til 19:00 være mulighed for både at få stillet sin sult og tørst samt gøre nogle gode køb fra en række lokale aktører. Fra kl. 15:00 – 21:00 er der musik i Struer Folk Club 95’s telt, der er opstillet ved Vejerboden. Foruden god musik er der også mulighed for at få lidt til ganen”. På havnefronten er der også mulighed for børnene at bage snobrød og for de voksne er der mulighed for at kigge ind til såvel Nordvestjysk Fjordkultur som ”Kunst på Kajen”, der begge holder åbent hus” fortsætter Kim Høfler.

”En stor tak skal lyde til de mange frivillige fra Nordvestjysk Fjordkultur, Struer Marineforening, Struer FolkClub, Søspejderne i Struer samt en række lokale aktører som Viskum Snaps, Strandbjerggaard, Mr. Arthur, Butik Rosenrød, Afrodite, Mads Eyde, der har gjort onsdagens arrangement i Struer muligt. Vi håber på godt vejr og ser frem til et velbesøgt arrangement ” slutter Kim Høfler

Foto: Eli Sørensen.

spot_img
spot_img
spot_img