Naturdage på Venø – Limfjorden hjerte

Naturdage på Venø - Limfjorden hjerte
Naturdage på Venø – Limfjorden hjerte
Naturdage på Venø – Limfjordens hjerte

Beboerforeningen VenøBoen har i denne weekend inviteret til ø-dage på Venø. Temaet denne gang har været ‘Naturdage på Venø’. Besøgene er strømmet til øen, hvor der i denne weekend var gratis overfart med Venøfærgen.

Programmet har budt på mange initiativer: Naturvandring i og omkring Venø By og Venø havn, Vinterbadning, Besøg en Venøbo, Galleriudstillinger, Skattejagt i Præstegårdsskoven, sejlture med Venøsund færgen, Efterskolernes Dag, musik, pop-up bageri og meget mere. Det er et spændende program, som kan fylde dagene helt ud for interesserede besøgende. Bilkøerne ved Venøfærgen viser, at ‘Naturdage på Venø’ er et tilløbsstykke.

Inge og Christan Dehnfeld Mortensen
Besøg en Venøbo

Formand for beboerforeningen, Inge Dehnfeld Mortensen, fortæller, at der har været stor opbakning og engagement til ø-dagene fra frivillige venøboere og de lokale gallerier holder åbent hen over weekenden. Flere venøboere har stillet deres hjem til rådighed, hvor besøgende er blevet inviteret til at holde ind ved skiltene ‘Besøg en Venøbo’ og høre lidt om, hvordan det er at bo på Venø.

Inge og Christian Dehnfeld Mortensen har boet på Venø siden juni 2016. De elsker at bo her. På Venø oplever de nærvær, ro, tryghed og en positiv hjælpsomhed og opmærksomhed overfor hinanden.

Inge Dehnfeld Mortensen er selv mødt op i Venø Café og Havnekiosk, hvor hun skal hjælpe til med opvasken i forbindelse med et musikarrangement.

Musik i Venø Café og Havnekiosk

I Venø Café serveres lækkert bagværk og kaffe, mens musikerne spiller folk, country, blues og soul. Imellem bordene er hængt en udstilling op med smukke akvareller af Kirsten Yde og betagende fotos fra Venøs natur af Christian Dehnfeld Mortensen.

Christian Dehnfeld Mortensen fortæller, at der altid er nye spændende fotografiske motiver at finde på Venø, uanset årstid og vejret, som konstant forandrer motiverne. Kirsten Yde inviterer desuden ind i det charmerende lille Galleri Kluk, hvor hun også udstiller akvareller med motiver fra Venøs natur.

Kunstneren Kirsten Yde
Galleri Kluk