Mød kunstmaler Jens Christian Vestergaard i Hjerm Kunstgalleri lørdag den 23.februar.

Kunstmaleren Jens Christian Vestergaard. Foto: Hjerm Kunstgalleri

Mød kunstmaler Jens Christian Vestergaard i Hjerm Kunstgalleri

Det har ikke altid ligget i kortene, at Jens Christian Vestergaard skulle være kunstmaler. Lørdag den 23. februar kl. 13.00 kan du møde ham i Hjerm Kunstgalleri, hvor han åbent og ærligt vil fortælle om processen.

”At male er en form for terapi” siger Jens Christian, som bruger kunsten og det at kunne udtrykke sig kreativt som en slags livsopryding, hvor ord er overflødige. Ofte går de gyldengule og grønblå farver igen. Der er et rigtig godt lys i Jens Christian Vestergaard’s billeder. Der er god dybde, og man kan sige mange indgange i oliemalerierne. Mytologien og symbolernes verden har altid haft Jens Christians store interesse. Myter og symbolske fortællinger, som er den i gangsættende faktor til et eller flere billeder. Billedsproget træder i karakter, der hvor det verbale sprog slipper op. Når et tema er bearbejdet hænder det, at tegn og linjer følger med over i kommende billeder, som en slags spor eller erindringer.

Kunstneren er til stede i galleriet, som ligger 2 km. syd for Struer, lørdag den 23. februar fra 13.00 – 15.00, hvor han viser nogle af sine nyeste kunstværker og fortæller om sin tilgang til sit kunstunivers. Han har siden 1996 levet af og med malerierne. Et besøg i Hjerm Kunstgalleri er uhøjtideligt, alle er velkomne og der vil blive serveret lidt godt til ganen.

Malerier af Jens Christian Vestergaard. Fotos: Hjerm Kunstgalleri.