fredag, september 22, 2023

Mikkel O. Pedersen atter til start for Dinamic Motorsport

spot_img

Racerkøreren fra Struer er blevet kaldt til Hockenheim

Efteråret er blevet mere hektisk for Mikkel O. Pedersen, end han egentlig havde regnet med. I weekenden deltager han således i GT World Challenge Europe-løb på den tyske Formel 1-bane, Hockenheim.

”Løbet stod ikke i min kalender, men jeg fik i sidste weekend et opkald fra min gamle teamchef fra Dinamic Motorsport, som spurgte, om jeg havde tid til at deltage i løbet,” siger Mikkel O. Pedersen. ”Og det havde jeg selvfølgelig.”

Det er anden gang i denne sæson, at Mikkel O. Pedersen stiller op for Dinamic Motorsport. Første gang var ved 24-timersløbet på Spa-Francorchamps i slutningen af juli. Denne gang er det et tretimersløb, han skal køre sammen med norske Marius Nakken og italienske Giorgio Roda – to kørere, som han også kørte sammen med i juli.

”Jeg glæder mig til igen at køre for mit gamle team. Og jeg glæder mig til, at vi kan få et godt løb, hvor vi får timet pitstoppene rigtigt. De kan nemlig komme til at afgøre resultatet,” siger Mikkel O. Pedersen. Han glæder sig også til atter at skulle køre på Hockenheim-banen. ”Her havde jeg i 2018 et af mine bedste løb i Super Cuppen, hvor jeg var toer i tidtagningen og blev sekser i løbet. Jeg håber på, at jeg kan bruge min erfaring herfra til weekendens løb.”

Grundstammen i Mikkel O. Pedersens 2022-program er World Endurance Championship, hvor han kører for det tyske Project 1 Motorsport. Men mobiltelefonen har gennem året også ringet fra andre teams som nu Dinamic Motorsport.

”Det er sket flere gange, men det har desværre ikke været alle invitationer til at deltage i løb, jeg har kunnet tage imod. Men det er sjovt, når det er lykkes, og det er noget, jeg godt kunne vænne mig til,” smiler Mikkel O. Pedersen.

Og han har haft et stort smil på læben, da han i den forgangne weekend var til start i Special Saloon Car-klassen. Og i sin Porsche 911.1 Cup-racer vandt alle tre heats på FDM Jyllandsringen.

”Det kunne ikke være gået bedre. Hurtigst i første træning, pole position i tidtagningen og så tre sejre. Det var ikke lige det, jeg havde regnet med, når jeg tænker på de biler, som var med i feltet,” siger Mikkel O. Pedersen. ”I både andet og tredje heat blev jeg i starten overhalet af en Lamborghini, men den fik jeg begge gange overhalet på første omgang. Det var sjovt at kæmpe lidt.”

spot_img
spot_img
spot_img