Medajle til Struer-løberen Mikkel Clemmensen

spot_img

Ved Vestdansk Mesterskab Ungdom i Skive i dag, vandt Mikkel Clemmensen en flot sølvmedalje.

14-årige Mikkel Clemmensen løb 1500 meter på tiden 4:45 minutter, med en gennemsnitshastighed på hele 19,4 km/t. Han løber i aldersklassen 14 og 15 år. Det flotte løb rakte til en sølvmedalje i mesterskabet.

– Har fået af vide, at officielt var han den hurtigste på 1500 meter, men grundet officiel ikke havde styr på runderne kom de til, at løbe 8 1/2 runde, hvor de kun skulle løbe 7 1/2 runde, da hver runde var 200 meter, og her var Mikkel faktisk vinder, fortæller Mikkels far, Karsten Clemmensen.

Mikkel træner fast i AK Kilen. Derudover træner han også 1-2 gange om ugen med Lemvig Løwerne hvor Jesper Munk Jacobsen træner en gruppe unge løbere.

Mikkel Clemmensen er søn af Karsten Clemmensen, som alle kender som den ene part af duoen Kongen & Den Hvide Kenyaner. De to har gennem mange år løbet og cyklet ekstreme distancer for at samle ind til godgørende formål.