søndag, maj 28, 2023

MAPU Speakers lancerer bæredygtige højttalere hos Sound Hub Denmark

spot_img

De nye prisvindende keramiske højttalerserier MAPU PRETO og MAPU SOENGA er inspireret af den portugisiske keramiktradition og udviklet i samarbejde med Sound Hub Denmark i Struer Lydens By

Da Sound Hub Denmark åbnede i 2019, var det med en klar intention om at blive et samlingspunkt for den internationale lydbranche, og firmaet MAPU Speakers er et godt eksempel på, at det var en realistisk vision. Den tyske virksomhed har været tilknyttet Sound Hub Denmarks kraftcenter for lydinnovation siden begyndelsen, og firmaet har både haft gavn af faciliteter og netværk samt de øvrige muligheder for lydiværksættere i Lydens By. Tilmed har parret i en periode på over et år været bosat i Struer med familien for maksimal udnyttelse af mulighederne i kommunen.

Sound Hub Denmark på Peter Bangs Vej er derfor det naturlige sted for en international lancering af firmaets seneste produktlinje.

MAPU Speakers og Sound Hub Denmark inviterer derfor til lanceringen af to nye produktserier torsdag 18. august, hvor der udover præsentation og lyttesession af de nye og unikke keramiske højttalerserier også vil være indlæg, drinks & snacks samt mulighed for at købe limited edition-produkter fra både MAPU PRETO og MATU SOENGA-serierne med rabat.

Bag MAPU Speakers finder man Pablo Ocqueteau og Philine von Düszeln, der i samarbejde med ingeniører i udlandet samt et hold pottemagere i Portugal har udviklet en række unikke produkter, der kombinerer en gammel håndlavet keramiktradition med topmoderne højttalerteknologi. MAPU Speakers’ første serie, MAPUGUAQUÉN, vandt blandt andet en Green Product Award i kategorien for elektronik, og senest vandt MAPU Speakers No Waste Challenge udstedt af bæredygtighedsorganisationen What Design Can Do.

Oplev lanceringen af de nye unikke og bæredygtige produkter fra MAPU Speakers hos Sound Hub Denmark, Peter Bangs Vej 17 i Struer, torsdag 18. august fra 16 – 20, hvor der vil være mulighed for at høre højtalerne, møde holdet bag og at købe nummererede produkter med 20 % rabat.

spot_img
spot_img
spot_img