fredag, september 17, 2021

Lukrativt tilbud sendt afsted til WBA verdensmester.

Shannon Courtenay, WBA’s verdensmester i bantamvægt, har fået et lukrativt tilbud om at møde Dina Thorslund om sit bælte. “Så nu må vi se,” siger Dina Thorslunds træner Thomas Madsen.

Dina Thorslund har længe haft det mål, at boksningen skulle give hende mulighed for at erobre flere VM bælter i andre forbund end WBO, hvor hun nu er verdensmester i bantamvægt og superbantamvægt.

“Det skal være store kampe, men indtil videre har ingen ønsket at møde Dina,” siger Thomas Madsen, der synes, det er træls at de store modstandere ikke vil tage imod.

Dina Thorslund har tidligere ytret, at hun kunne finde på at lægge handskerne på hylden: Livet er andet end boksning, har hun udtalt.

“Men Dina vil rigtig gerne give Struer en stor kamp som afskedskamp, hvis det kommer dertil,” siger Thomas Madsen, der gerne ser en kamp i oktober.
Men han ved godt, at det bliver svært, hvis de kvalificerede modstandere ikke vil møde Dina Thorslund, der må betragtes som en af verdens bedste kvindelige boksere i hendes naturlige vægtklasser.

Struer Nyheder Thomas Madsen boksetræner og promotor
Thomas Madsen arbejder hårdt for at en kvalificeret modstander til Dina Thorslund. Men indtil videre takker de nej til at møde den stærke Struer-bokser. (Foto: Jørgen Sørensen)

Shannon Courtenay

“Hvorfor Shannon Courtenay ikke vil møde Dina, ved jeg ikke. Men vi har sendt hende et lukrativt tilbud. Men indtil videre har hendes promotor, Matchroom, ikke svaret,” knytter Thomas Madsen til. Han peger på at Courtenay har aftalt en kamp mod ranglistens nummer 28. “Det er helt til grin. Courtenay vil jo være storfavorit,” siger Thomas Madsen. “Det handler ikke kun om penge, men også om boksesporten i det hele taget.”

Thomas Madsen siger, at han og hans hold har gjort alt for at finde en kvalificeret modstander, men ingen vil tage imod tilbuddene. Om det er fordi de ikke tør sætte deres titler på spil mod Dina, vil han ikke nogen mening om.

Thomas Madsen slår desuden fast, at Dina Thorslund altid gerne har villet bokse i udlandet: “Så hvis det var Dina, der havde fået tilbuddet, var vi hoppet på flyveren med det samme.

“Shannon Courtenay må jo gøre op med sig selv om hun vil være bokser eller model.” Courtenay, der har tilnavnet The Baby Face Assassin, optræder også som model.

Ikke mere at bevise

“Der skal ske et eller andet,” siger Thomas Madsen. “Hvis ikke det er muligt at få store kampe til Dina, så kan den næste kamp, være Dinas afskedskamp. Hun har ikke mere at bevise.”