mandag, januar 24, 2022

Limfjordshuset og troen på fremtiden

Inden længe står den nye flotte bygning som skal rumme ro og kajak klubberne klar i Bremdal. Her møder vi borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) som gerne vil give borgmester-stafetten videre til sin partifælle, Socialdemokratiets nye borgmesterkandidat John Christoffersen (S).

Den nuværende og den måske kommende borgmester glæder sig begge meget til inden længe, at kunne indvie den flotte bygning.

– Vi står her ved det der bliver et kraftcenter for rosport og kajak, det ligger velplaceret og får nogle fantastiske faciliteter, både til opbevaring af klubbernes både og også, ikke mindst, til foreningsaktiviteterne i de to klubber. Og der bliver en dejlig terrasse hvor man om sommeren kan sidde og kigge ud over vandet, fortæller Niels Viggo Lynghøj mens han kigger ud over vandet fra terassen.

Ved siden af ham står John Christoffersen og nikker, og fortsætter hvor borgmesteren slap.

– Udover fantastiske nye rammer for både medlemmer og gæster, så tænker jeg, at stedet er af så høj kvalitet både æstetisk og fysisk, at jeg godt tør benævne stedet og dets faciliteter som en perle af høj national standard, siger John Christoffersen og fortsætter.

– Med den super skønne placering i Bremdal, med udsigt ind over Struer by, tror jeg at rammerne er skabt for både flere medlemmer og stævner af høj kvalitet. Limfjordshuset bliver helt sikkert et stort aktiv for livet i Struer Kommune, fortæller han.

Vandet er vigtigt for vores kommune, de 147 km kystlinje er noget helt særligt og det skal udnyttes bedst muligt.

– Alt i alt så handler det om, at vi gerne vil gøre noget for de klubber som har aktiviteter på vandet, fortæller Niels Viggo og gør opmærksom på at man snart går i gang med sejlklubben inde ved Struer by.

Ny optimisme og tro på fremtiden

Niels Viggo som borgmester og John som gruppeformand i den Socialdemokratiske gruppe, har haft et nært samarbejde i de fire år der er gået siden sidste valg. Og de er begge stolte af den fremgang som de føler kommunen nu oplever.
De mener begge at der i denne byrådsperiode er blevet skabt en ny optimisme og tro på fremtiden i Struer Kommune.

– I stedet for bare at snakke og lægge planer, så har vi gjort noget ved det, både som kommune og i et tæt samarbejde med foreningslivet, forklarer John Christoffersen og fortsætter.

– Vi har fået opført f.eks. Velfærdshuset, Bangs Børnehus, TW Jensens Plads, skøjtebane og skabt et blomstrende liv på havnen, og meget mere. Og nu sidst et nyt Kajak- og Rocenter, slutter han af.

Tirsdag d. 16 november bestemmer vælgerne ved byrådsvalget hvem der i de kommende fire år skal have ansvaret for Struer Kommune.